AVLYST! NORDOM

NORDOM er et nettverk av forskere i økonomisk idéhistorie ved universiteter/høgskoler/sentralbanker/forskningsinstitutter i de Nordiske landene som ble startet opp i Göteborg 1990. NORDOM nettverket arrangerer annen hvert år forskningskonferanser i de Nordiske landene. NORDOM XV ble arrangert i Danmark ved Universitetet i Roskilde.

Hei.

På grunn av situasjonen med Covid-19 må vi dessverre meddele at NORDOM XVI 2020 i Halden 27.-28. August er avlyst. Arrangementskomiteen beklager dette.

De som har reservert hotell må selv ta kontakt med Fredriksten Hotell for avbestilling.

På vegne av arrangementskomiteen.

Forskergruppe i Anvendt Samfunnsøkonomi ved Høgskolen i Østfold i Halden, Norge, har gleden av å være vertskap for konferansen NORDOM XVI i 2020. Konferansen arrangeres 27. og 28. august 2020 i Halden. Konferansen er åpen for alle som er interessert i samfunnsøkonomisk idehistorie og anvendelse av økonomiske teorier. Vi håper på deltagelse fra alle Nordiske land. Konferansen arrangeres med plenumssesjoner.

Frist for påmelding til konferansen er 1.april 2020 og frist for innsending av abstract er 15.april 2020. Påmelding gjøres via påmeldingsskjema innen 1. april.

For presentasjon av artikkel send abstract innen 15.april 2020 til Trond A Borgersen (tab@hiof.no).

Konferansehotellet for NORDOM 2020 er Fredriksten Hotell, lokalisert i hjerte av Fredriksten Festning. Både konferanse og konferansemiddag arrangeres på Fredriksten Hotell.

Hotellet har et konferansetilbud til konferansedeltagere som bestiller hotellrom før 8.mai på kr. 995; per enkeltrom og kr. 1295; per dobbeltrom per døgn. Ved hotellbestilling oppgi referansen NORDOM Konferanse.

Lokal Konferansekomite:

Arild Sæther, Professor Emeritus i samfunnsøkonomi
Roswitha M. King, Professor i samfunnsøkonomi
Trond A. Borgersen, Dosent i samfunnsøkonomi
Danuta A. Tomczak, Pensjonert Førstelektor i samfunnsøkonomi
For generelle spørsmål om konferansen ta kontakt med Danuta A.Tomczak.
Programmet legges ut her på konferansens hjemmeside 1.Juni 2020

Publisert 7. feb. 2020 13:57 - Sist endret 28. apr. 2020 12:13