Studiekatalog

Engelsk, påbyggingsstudium (30 studiepoeng)

Generelt om studiet

Ønsker du å videreutvikle dine ferdigheter i verdens mest utbredte språk? Da passer engelsk påbyggingsstudium for deg. Du får en solid muntlig og skriftlig engelskkompetanse samt en dyp forståelse av engelsk kultur og historie – en verdifull kompetanse i de fleste yrker enten du jobber i privat eller offentlig sektor.

Påbyggingsstudiet i engelsk bygger på årsstudium i engelsk eller tilsvarende, og vil i tillegg til din eksisterende utdanning gi deg en sterk internasjonal profil.

Opptakskrav

Bestått årsstudium i engelsk, eller tilsvarende utdanning på minimum 60 studiepoeng.

Sist oppdatert: 18.12.2017 13:18

Videre utdanning

Studiet kan inngå i en bachelor, for eksempel Bachelorstudium i samfunn, språk og kultur ved Høgskolen i Østfold. Har du en bachelorgrad med 90 studiepoeng i engelsk (årsstudium og påbygging) eller godkjent lærerutdanning og minimum 60 studiepoeng i engelsk, er du kvalifisert til å søke opptak til Masterstudium i fremmedspråk i skolen ved Høgskolen i Østfold.

Yrkesmuligheter

Gode engelskkunnskaper er en forutsetning i mange bedrifter i næringslivet og i offentlig sektor, spesielt innen reiseliv, IKT, offshore og maritim virksomhet. Sammen med godkjent lærerutdanning gir studiet undervisningskompetanse i engelsk i videregående skole.

Studieinfo

Studiepoeng
30
Varighet
Heltid, ett semester
Semesterstart
Høst 2018
Språk
Engelsk
Studiested
Halden
Studiekode
224 1918
Semesteravgift
NOK 600
Åpner for søking
1. februar
Ordinær søknadsfrist
1. mars

Kontakt oss for mer informasjon

Studiets studieveileder er Siv Skaarer

Siv Skaarer

Tlf
69 60 80 00 - Spør etter Siv.
E-post
Studier i Halden

Søk studiet

Søk herright


Søking åpner 1.februar.

Aktuelt om studiet