Studiekatalog

Spansk, påbyggingsstudium (30 studiepoeng)

Generelt om studiet

Er du opptatt av spansk og latinamerikansk kultur og litteratur, og ønsker du å utvikle dine språkkunnskaper og ferdigheter innen spansk språk? I løpet av dette studiet vil du videreutvikle din kompetanse i spansk språk og spanskspråklig samtidslitteratur og kultur. Spansk er et av verdens største språk, og vårt nettbaserte påbyggingsstudium i spansk vil gi deg en internasjonal profil med spennende arbeidsmuligheter, og et godt grunnlag for videre studier på masternivå. Spansk er også et etterspurt fag i norsk skole.

Studiet består av to emner på 15 studiepoeng hver: Spansk språk i kontekst og Spanskspråklig samtidslitteratur og kultur. Studiet gjennomføres i høstsemesteret. Det er et nettbasert studium du kan gjennomføre fra der du bor. Undervisningen foregår på spansk i et virtuelt klasserom. Her kan du både se, høre, diskutere faglige temaer og kommunisere med medstudenter og lærere. Undervisningen består av varierte arbeidsformer og stor grad av studentaktivitet. Du vil hele veien få oppfølging og veiledning fra lærere.

Opptakskrav

Bestått årsstudium i spansk, eller tilsvarende utdanning på minimum 60 studiepoeng.

Sist oppdatert: 18.12.2017 13:18

Videre utdanning

Studiet kan inngå i en bachelor, for eksempel Bachelorstudium i samfunn, språk og kultur, som tilbys ved Høgskolen i Østfold. Har du en bachelorgrad med 90 studiepoeng i spansk (årsstudium og påbygging) kvalifiserer du til å søke utdanning i spansk på masternivå.

Yrkesmuligheter

Som tillegg til relevant utdanning, vil påbyggingsstudiet gi deg en sterk internasjonal profil til yrker som innebærer kontakt med spansktalende land. Sammen med godkjent lærerutdanning gir studiet solid undervisningskompetanse i spansk i ungdomsskolen og videregående skole.

Studieinfo

Studiepoeng
30
Varighet
Heltid, ett semester
Semesterstart
Høst 2018
Språk
Spansk
Studiested
Nettbasert
Studiekode
224 1941
Semesteravgift
NOK 600
Åpner for søking
1. februar
Ordinær søknadsfrist
1. mars

Kontakt oss for mer informasjon

Studiets studieveileder er Kjersti O'Callaghan

Kjersti O'Callaghan

Tlf
69 60 80 00 - Spør etter Kjersti.
E-post
Studier i Halden

Søk studiet

Søk herright


Søking åpner 1.februar.

Aktuelt om studiet