Kjærlighet ved første blikk

Da Johejna besøkte HiØ på en utdanningsmesse falt alle brikkene på plass. Her ville hun studere!

Bildet viser student Johejna Kaili

FANT DRØMMESTUDIET PÅ UTDANNINGSMESSEN: Johejna Kaili er i sitt tredje og siste år som student på bachelorprogrammet i innovasjon og prosjektledelse og stortrives. (FOTO: Bård Halvorsen HiØ)

Johejna Kaili er tredjeårsstudent på bachelorprogrammet i innovasjon og prosjektledelse. Studiet er det eneste i sitt slag i Norge og skal fremme skaperglede og handlingskraft.

- Jeg fant ut at det studiet jeg var interessert i kun ble tilbudt ved Høgskolen i Østfold. Dette førte til at jeg ble student ved høgskolen, forteller hun.

Les mer om studiet innovasjon og posjekledelse

Fornøyd med studievalget

Å starte på studiet har hun ikke angret på.
- Dette er en av de beste valgene jeg har tatt, sier Johejna.

Hun beskriver høgskolen slik: 
- Fine studentbyer, godt miljø, gode studietilbud. 

Bachelorstudenten fikk sitt første møte med Høgskolen i Østfold på en utdanningsmesse. Her ble det nærmest kjærlighet ved første blikk. Møtet ble i hvert fall helt avgjørende for hennes utdanningsvalg. 

- Det som gjorde at jeg ble student her er at jeg var innom messene der HiØ hadde stand, og pratet med hyggelig mennesker, forteller Johejna. 

Hun søkte om studieplass og kom inn og siden oppstarten har hun trivdes godt. 
- Jeg fant meg fort til rette, sier hun.

Godt studiemiljø

Johejna beskriver at skolemiljøet er godt og føler at alle blir sett og hørt. I tillegg til et godt sosialt miljø roser hun også det faglige miljøet. 

- Jeg trives som student ved HiØ fordi foreleserne jeg har er veldig dyktige og flinke til å lære bort, forteller hun.

Som student på studiet i innovasjon og prosjektledelse hører Johejna til høgskolens campus i Fredrikstad. Men hun mener også studentbyen Halden med campus på Remmen har mye å by på.  

- Begge byene er fine steder å bo, og høgskolen har veldig fine lokaler. Høgskolen tilbyr en rekke studier, med godt studiemiljø. Mulig til å bli kjent med andre studenter gjennom forskjellige studier. 

Se alle studiene våre

 

Av Ann-Kristin Johansen
Publisert 21. des. 2020 14:44 - Sist endret 9. sep. 2022 12:16