Nyter å ankomme campus sjøveien

Anna stortrives med å tilbringe tiden på et campus som ligger i hjertet av byen. Hver studiedag starter med en tur med byfergen. 

 

Bildet viser student Anna Egeberg Krogh

INSPIRERT ANDREÅRSSTUDENT: Anna Egeberg Krogh synes bachelorstudiet i innovasjon og prosjektledelse er spennende og føler hun blir utfordret. (FOTO: Bård Halvorsen HiØ)

Anna Egeberg Krogh går sitt andre år på det populære bachelorstudiet i innovasjon og prosjektledelse. Hun beskriver studietiden som utrolig spennende og forteller at hun har blitt utfordret på mange områder. 

- Vi er så heldige at vi har mye prosjektarbeid, så jeg har fått vært mye på campus i Fredrikstad og blitt kjent med skolen på den måten, forteller hun.  

Jobber best på campus

Anna har kort vei mellom hjem og skole og nyter at campus ligger i bykjernen. 

- Det å være student akkurat på HiØ i Fredrikstad er midt i blinken for meg. Jeg bor i Gamlebyen og kan ta ferga hver dag til skolen, og det elsker jeg! Det at det ikke er et enormt universitet gjør at det er rom for å tenke nytt, og at forandring aldri er langt unna, sier hun. 

Første studieår var preget av koronarestriksjoner. Men selv om det var mindre undervisning på skolen brukte hun fasilitetene på studiestedet så mye hun kan. 

- Jeg har vært mest mulig på skolen når jeg har hatt mulighet for å bli venn med studiestedet mitt, og jeg jobber også aller mest effektivt når jeg er på skolen, avslører hun.

Anna er nå godt i gang med andre år på det spennende studiet. 

- Jeg trives som student ved HiØ fordi jeg virkelig føler meg ønsket her! Det er et stort fokus på trivsel og studentaktiviteter. Det er god plass til å komme å studere, både som gruppe og alene, og det er et fint kantinetilbud på campus, forklarer hun. 

Blir sett i studiehverdagen

Som student føler Anna at hun har blitt invitert med inn i ulike sosiale settinger. 

- Jeg føler meg absolutt som en del av felleskapet fordi jeg ble så godt tatt imot allerede første dagen min, og det har vært mye snakk om studentorganisasjoner og linjeforeninger som vi blir invitert til å være en del av. 

Akkurat det har vært viktig for den aktive bachelorstudenten. 

- For meg er felleskap å kjenne at jeg har et sted jeg tilhører og har folk rundt meg som vil mitt beste og heier på meg! Felleskap er viktig for meg for å kjenne at jeg har tilhørighet, sier hun. 

En av de andre tingene ved studielivet som hun er svært fornøyd er den gode og tette kontakten mellom lærere og studenter.  

- Jeg tenker at andre burde vurdere å bli student her om de er nytenkende, ikke redde for å bli utfordret, og hvis de ønsker en nærmere relasjon til sine lærere enn på et stort universitet, for her investerer virkelig lærerne inn i oss, sier Anna. 

Av Ann-Kristin Johansen
Publisert 18. des. 2020 08:55 - Sist endret 16. nov. 2021 13:26