Bachelorstudium i ingeniørfag - industriell design, TRESS

Fakta om programmet

Studiepoeng:
180
Studiets varighet:
3 år
Studiestart:
Ikke opptak 2022
Undervisningsspråk:
Se den enkelte emnebeskrivelse
Studiested:
Fredrikstad

Har du sans for brukerorientert produktdesign og for å utforme tekniske og estetiske løsninger som skaper bedre opplevelser for brukere både i det private og offentlige?

Høgskolen i Østfold tilbyr landets eneste ingeniørutdanning innen industriell design på bachelornivå. Studiet gir deg en unik kombinasjon av kreative designfag og tekniske ingeniørfag og åpner for jobbmuligheter i ulike bransjer. Bli med i utviklingen av funksjonelle produkter til nytte for mennesker og samfunnet rundt oss!

Studenthistorier

  • maren Lager instrumenter til å forske på satelitter og raketter 17. jan. 2019

    Maren Lithun lager instrumenter til å forske på satelitter og raketter. Ved Høgskolen i Østfold tok hun utdanning i industriell design. Det angrer hun ikke på.

  • bojana Design som bidrar til en enklere og tryggere hverdag 17. jan. 2019

    Bojana har en Bachelor i industriell design fra Høgskolen i Østfold og i dag jobber hun som designer hos design og kommunikasjonsbyrået Halogen. – Jeg likte godt mangfoldet av de ulike prosjektene i studiet, og mulighet til å fordype meg mer i en bestemt designretning, sier hun.

  • Student_Andreas_Industriell_design.jpg Designer produkter for verdens største selskaper 24. jan. 2018
    Andreas har fullført et Bachelorstudium i industriell design ved Høgskolen i Østfold. Etter studiene fikk han jobb som Lead Designer hos Bartec Pixavi og muligheten til å utvikle og designe produkter for noen av verdens største selskaper.

Kontakt

Studieveileder Solveig Berge

Telefon: 69 60 86 32

E-post: studier@hiof.no

Studieprogramansvarlig
Fakultet for informasjonsteknologi, ingeniørfag og økonomi.
Studieleder Terje Østerud og studentkontakt Wenke Elisabeth Fossen