Treningstilbud

Som student består dagen ofte av lange økter i stillesittende posisjon. I tillegg til et godt og variert kosthold, er det også av betydning å holde kroppen i fysisk form for faglige prestasjoner. I tillegg til et mangfoldig utvalg av lokale idrettslag i fylket, har høgskolen også tilrettelagte forhold for trening ved campus.

Treningstilbud ved studiested Halden

Styrkerom

Studiested Halden huser et eget treningsrom inne på campus. Treningsavgiften er svært lav og tilgjengeligheten gjør at du fint kan starte dagen tidlig med en treningsøkt før dagen fortsetter med studier.

Svømmehall

Det tilbys gratis studentsvømming flere ganger i uken ved studiested Halden.

Idrettshall og baner

Forholdene ligger også godt tilrette for å drive ulike former for lagidrett, hvor det tilbys bruk av både idrettshall, utendørs fortballbane og sandvolleyballbane rett utenfor døren til høgskolen. Kontakt HSS for mer informasjon om treningstider og eventuelt studentstyrte lag.

Treningstilbud ved studiested Fredrikstad

Studenter kan benytte seg av Friskis & Svettis treningssenter som ligger på Værste, rett ved studiestedet. Det er forhandlet frem en svært gunstig avtale som også inkluderer saltrening og spinning.