Rekruttering til nytt fadderstyre

Ønsker du å stille til verv i nytt fadderstyre?

Lenke til søknadsskjema

Søknadsfrist fadderstyre 2020 er 16. januar klokken 23:59.

Under kan du lese om erfaringer fra noen av de som har hatt verv i fadderstyret tidligere:

Fadderleder Ina Fiskerstrand

Ina Fiskerstrand – Fadderleder

Jeg har vært så heldig og hatt den utrolige lærerike rollen som fadderleder. Dette vervet går ut på å ha hovedansvaret for gjennomføringen av fadderukene. Som fadderleder er du blant annet kontaktpersonen mellom fadderstyret og høgskolen, og ansiktet ut til media. Det ligger mye planlegging og ansvar bak å være fadderleder. Det tar mye tid, men det er helt klart verdt det! Jeg stilte til faddersyret fordi jeg ville være med på å forme studiestart. Jeg ville være med på å gjøre skolestart bedre for de nye studentene våre. Det var veldig givende for meg som leder når 7 måneder med planlegging ble vellykket. Jeg sitter igjen med mye erfaring, som for eksempel det å snakke foran store folkemengder og viktigheten bak god struktur. Jeg har fått muligheten til å bli kjent med mange flotte mennesker og sitter igjen med venner for livet. Det å være med på planleggingen av fadderuken er noe jeg vil anbefale til dere som liker en utfordring og som ønsker å være en del av noe stort. Bli med på å lage en fantastisk studiestart!

 

Bilde av student

Edvin Karlsen – Nestleder/Økonomiansvarlig 2019

Jeg stilte til Fadderstyret fordi jeg ville gi de nye studentene en best mulig studiestart, samt lære en god del om hvordan samarbeide tett med medstudenter som et team! Jeg fikk tildelt rollen som nestleder. Nestleder-rollen gikk ut på at jeg hadde ansvaret for økonomien til Fadderukene og fadderleder sin «høyre hånd». Det var en stor fordel at jeg går regnskap og revisjon, med tanke på alt jeg har lært i løpet av studiet, da det kom til å føre regnskapet. Jeg hadde fint klart økonomien uten den bakgrunnen jeg har fordi du kommer til å få god hjelp av styret, samt ansatte på skolen. Det jeg likte best med denne rollen var at jeg fikk et stort innblikk i hvordan å arrangere et stort arrangement og at jeg ble kjent med mange studenter på tvers av linjene! Nestleder-rollen lærte meg mye om hvordan jeg skal takle uønskede hendelser og hvordan bli mer strukturert. Jeg anbefaler alle til å stille til Fadderstyret!

 

Bilde av student

Malin Fjelland – Informasjons - og rekrutteringsansvarlig 2019

Jeg stilte til fadderstyret fordi fadderukene har alltid vært høydepunktet av året, og jeg ville være med å gjøre fadderukene enda bedre enn tidligere. Jeg var informasjons - og rekrutteringsansvarlig i Halden, som gikk ut på å rekruttere faddere og organisere faddergrupper i tillegg til å få ut informasjon til både faddere og fadderbarn angående ukene. I tillegg så er du med på å planlegge alt som skal skje i ukene. Det beste med jobben er å jobbe tett med fadderne og å bruke sosiale medier til å annonsere arrangementene vi jobbet hardt med å lage. Ved å ha dette vervet har jeg blitt kjent med skolen på en helt ny måte og jeg har blitt mer involvert og engasjert i skolen og HSS. I tillegg har jeg blitt kjent med masse nye folk!

 

Fahad Said  - Nestleder/Økonomiansvarlig 2017

Jeg stilte til fadderstyret fordi jeg så at det var mye bruk av alkohol når jeg var ny student, noe jeg ville redusere, samt gi et tilbud til studenter som var utenom de store festene. Personlig så hadde jeg aldri vært fadderbarn, allikevel stilte jeg da jeg ville gjøre en forskjell for de som kommer etter meg. Rollen jeg hadde, handlet om å sørge for at leder fikk den hjelpen hen trengte. Økonomien fikk jeg god innsikt og opplæring i av tidligere medlemmer av fadderstyret og HiØ. Som økonomiansvarlig fikk jeg fullt ansvar til å føre inn store og små summer på alle arrangementer. Ved å kunne ha kontroll over økonomi, kan du faktisk styre hvordan arrangementene skal være. Jeg ble mye mer selvstendig etter at jeg hadde fullført vervet og har klart å øke kapasiteten min i studiene. Jeg fikk også et større nettverk da jeg fikk kontakt med artister og sentrale aktører i Østfold, slik som Fredrikstad Kommune. Som student ble jeg enda mer engasjert av det sosiale, og har siden da klart å opprettholde en standard på åpenhet og inkludering slik at vi kan finne flere tiltak til SHoT undersøkelsen om ensomhet. Er du en som ønsker å skape en sosial aroma og er opptatt av å ha det gøy, er dette noe for deg uavhengig av hvilket verv du tar i fadderstyret.

Publisert 8. jan. 2020 15:50 - Sist endret 14. jan. 2020 15:07