FADDERUKEN VED HØGSKOLEN I ØSTFOLD

I tillegg til å ta fatt på et spennende studie, er det som opptar mange nye studenter ved oppstart, å bli kjent med og finne seg til rette blant andre studenter. Fadderuken ved Høgskolen i Østfold har som mål at du som ny student skal bli kjent med både skolen og nærmiljøet, og gjennom deres ulike aktiviteter og arrangementer både på studiestedene, studentkroene og i studiebyene, bidra til at du også kan etablere et sosialt nettverk allerede fra starten.

Alle nye studenter som ønsker å delta på fadderuken, vil få tildelt en egen faddergruppe som ledes av to faddere. Hver gruppe vil være på ca 15 - 20 studenter, fortrinnsvis fra samme studieprogram. Fadderne vil være dine kontaktpersoner hele uken, i tillegg til at du også kan ta direkte kontakt med faddere som står på stand ved ditt studiested. Fadderuken er studentdrevet og har et eget fadderstyre med ansvar for både planlegging og gjennomføring. 

Du vil få fadderbånd og møte faddergruppen din på åpningsdagen 13. august.

Fadderprogram og informasjon publiseres fortløpende på Fadderukene på Facebook. Følg med for oppdateringer i programmet - det er ikke sikkert alt er registrert før i begynnelsen av august. Og husk, du velger selv hvilke aktiviteter du vil være med på i løpet av uken.

Klikk her for å melde deg på årets fadderuke ved HiØ!

Fadderstyret 2019

Fadderstyret 2019 (fra høyre på bakerste rad): Hege Haugland (HSS representant), Sunniva Nornes Pedersen (info- og rekrutteringsansvarlig i Fredrikstad), Malin Fjelland (info- og rekrutteringsansvarlig i Halden), Silje Berg (transportansvalig), Ina Adele Fiskerstrand (fadderleder), Frida Vidme (arrangementansvarlig), Edvin Karlsen (nestleder og økonomiansvarlig) og Sara Emilie Fiskerud (organiseringsansvarlig).

Kontakt:

Fadderleder 2019: Ina Adele Fiskerstrand. E-post: inafisk@online.no. Mobil: 95403654

Nestleder 2019: Edvin Karlsen. E-post: eddis98@hotmail.com. Mobil: 46934860

Publisert 3. apr. 2019 11:05 - Sist endret 25. juni 2019 10:54