Statsvitenskap, påbyggingsstudium (30 studiepoeng)

Generelt om studiet

Ønsker du å fordype deg i statsvitenskap, og allerede har fullført årsstudium i statsvitenskap, kan påbyggingsstudiet i statsvitenskap gi deg den ekstra faglige tyngden du trenger. Her vil du gå dypere inn i områder som politisk teori og sammenlignende politikk og lære hvordan politikk og administrasjon fungerer på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

Undervisningen skjer i form av forelesninger, og du vil kunne utvikle evner til selvstendig refleksjon rundt statsvitenskapelige problemstillinger, teorier, metoder og forskningsresultater.

Opptakskrav

Bestått årsstudium i statsvitenskap, eller tilsvarende utdanning på minimum 60 studiepoeng.

Sist oppdatert: 19.12.2016 10:40

Videre utdanning

Studiet kan inngå i en bachelor, for eksempel Bachelorstudium i samfunn, språk og kultur som tilbys ved Høgskolen i Østfold. Har du en bachelorgrad med 90 studiepoeng i statsvitenskap (årsstudium og påbygging) kvalifiserer du til å søke utdanning i statsvitenskap på masternivå.

Yrkesmuligheter

Utdanningen gir deg kompetanse som kan være nyttig i stillinger innen privat og offentlig sektor, humanitære organisasjoner, norske og internasjonale organisasjoner, utdanningssektoren og politisk journalistikk.

Studieinfo

Studiepoeng
30
Varighet
Heltid, ett semester
Semesterstart
Høst 2017
Språk
Norsk
Studiested
Halden
Studiekode
224 1917
Semesteravgift
NOK 600
Åpner for søking
1. februar
Ordinær søknadsfrist
1. mars

Kontakt oss for mer informasjon

Studiets studieveileder er Siv Skaarer

Siv Skaarer

Tlf
69 60 80 00 - Spør etter Siv.
E-post
Studier i Halden

Søk studiet

Søk herright


Søking åpner 1.februar.

Aktuelt om studiet