Bachelorstudium i digitale medier og design

Generelt om studiet

Liker du å skape, bygge og formidle? Styrer du mye med digitale dingser i løpet av dagen?   Lurer du på hvordan designerne så det for seg? Hvordan utviklerne bygde appen eller spillet du ikke klarer å legge fra deg?

Da er fremtiden lys. Den teknologiske utviklingen har gjort oss hekta på digitale medier. Tiden vi bruker på medier har eksplodert. Det samme har etterspørselen etter designere av digitale dingser og innhold. Kreativ bransje, mediehusene, produksjonsselskapene, byråene, informasjonsavdelingene trenger flere kreative digitale hoder, som kan skape, bygge og formidle gode historier. Digitale hoder med inngående kunnskap om ulike medieteknologiers egenart, om mulighetene som finnes og det som ingen har tenkt ut ennå.

Studiet i digitale medier og design gir deg digital kompetanse nært koblet til kreative fag. Det vil lære deg å skape og bygge digitale dingser og innhold, fra idé til ferdig produkt, gjennom design, produksjon og programmering. I studiet er det utstrakt samarbeid med næringsliv og media.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Sist oppdatert: 02.12.2016 12:49

Videre utdanning

Etter bestått studium er du kvalifisert til å søke opptak til vårt studium Master in Applied Computer Science. Det kvalifiserer også for andre masterstudier i inn- og utland.

Yrkesmuligheter

Under studiet lager du din egen portefølje med praktiske arbeider. Gjennom arbeidet med porteføljen får du bygd opp en grundig presentasjon av dine nøkkelkvalifikasjoner overfor de arbeidsgiverne du ønsker deg. Den gir deg mulighet til å søke jobber i et bredt spekter av bransjer, for eksempel mediehus, redaksjoner, informasjonsavdelinger, web- og reklamebyråer, teknologibedrifter eller læremiddelprodusenter.

Studieinfo

Studiepoeng
180
Varighet
Heltid, 3 år
Semesterstart
Høst 2017
Språk
Norsk
Studiested
Halden
Studiekode
224 845
Semesteravgift
NOK 600
Åpner for søking
1. februar
Ordinær søknadsfrist
15. april

Kontakt oss for mer informasjon

Tlf
69215000 - Spør etter studieveileder for studiet.
E-post - Velg passende studiested/enhet

Søk studiet

Søk herright


Søking åpner 1.februar.

Aktuelt om studiet