Bachelorstudium i digitale medier og design

Generelt om studiet

Har du noen gang lurt på hvem som lager de digitale mediene som du benytter deg av hver dag? For eksempel spillet du spiller, bloggen du følger, treningsappen du bruker eller snapchat? Har du lyst til å utforme og skape nye digitale plattformer? Da er fremtiden lys.

Den teknologiske utviklingen har gjort oss hekta på digitale medier, og tiden vi bruker på dette har eksplodert. Det samme har etterspørselen etter designere av digitale dingser, digitalt innhold og historiefortellinger. Det er behov for flere kreative og digitale hoder som har inngående kunnskap om ulike medieteknologier.

Studiet i digitale medier og design gir deg digital og kreativ kompetanse. Det vil lære deg å skape digitale dingser og applikasjoner. Du vil få kunnskap om design, produksjon og programmering, og hvordan du arbeider fra en idé til et ferdig produkt. Studiet har nært samarbeid med næringsliv og mediebransjen.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Sist oppdatert: 12.12.2017 14:33

Videre utdanning

Etter bestått studium er du kvalifisert til å søke opptak til vårt studium Master in Applied Computer Science. Det kvalifiserer også for andre masterstudier i inn- og utland.

Yrkesmuligheter

Under studiet lager du din egen portefølje med praktiske arbeider. Gjennom arbeidet med porteføljen får du bygd opp en grundig presentasjon av dine nøkkelkvalifikasjoner overfor de arbeidsgiverne du ønsker deg. Den gir deg mulighet til å søke jobber i et bredt spekter av bransjer, for eksempel mediehus, redaksjoner, informasjonsavdelinger, web- og reklamebyråer, teknologibedrifter eller læremiddelprodusenter.

Studieinfo

Studiepoeng
180
Varighet
Heltid, 3 år
Semesterstart
Høst 2018
Språk
Norsk
Studiested
Halden
Studiekode
224 845
Semesteravgift
NOK 600
Åpner for søking
6. februar
Ordinær søknadsfrist
15. april

Kontakt oss for mer informasjon

Studiets studieveileder er Annette Øyen

Annette Øyen

Tlf
69 60 80 00 - Spør etter Annette.
E-post
Studier i Halden

Søk studiet

Søk herright


Søking åpner 1.februar.

Aktuelt om studiet