Pedagogikk - grunnleggende enhet (30 studiepoeng)

Generelt om studiet

Hvordan kan du motivere andre til å yte ekstra på skolen eller på jobben? Hvordan lykkes med å skape et godt læringsmiljø og et inkluderende fellesskap? Pedagogikk- grunnleggende enhet gir et teoretisk grunnlag for å forstå hvordan mennesker utvikler seg som individer og i relasjon til det samfunn de vokser opp i. Dette er viktig både i organisasjoner, i det flerkulturelle samfunnet og i utdanningssystemet. Studiet kombinerer kunnskap fra pedagogisk psykologi, sosiologi, filosofi, historie og didaktikk.

Du får kunnskap om skolen som organisasjon og hvordan varierte arbeidsmåter og sosiale forhold er med på å påvirke hvordan du lærer.

Dette studiet gjennomføres i Drammen i BuskerudStudiet organiseres med undervisning fire helgesamlinger (fredag/lørdag) pr. semester. Det betyr at du kan kombinere jobb og studier.

Dette er et betalingsstudium. Studiested oppgis av Folkeuniversitetet (FU) Sør-Øst. Studiet søkes ved HiØ VIDERE og ved FU Sør-Øst. 

Se mer informasjon under knappen "Mer info. om studiet finnes her.." 

Opptakskrav

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Sist oppdatert: 13.03.2017 12:49

Videre utdanning

Etter gjennomført studium kan du søke deg inn på studier som for eksempel Spesialpedagogikk 1 og Konsekvenspedagogikk 1 ved Høgskolen i Østfold.

Mer informasjon om studiested

Dette er et samarbeidsstudium. Studiested oppgis av Folkeuniversitetet (FU) Sør-Øst.

Yrkesmuligheter

Studiet vil komme til nytte for deg som er opptatt av å forstå individer og pedagogiske institusjoners læring og utvikling. Det gir deg en god bakgrunn for å arbeide som for eks. assistent i skole, SFO eller barnehage.

Studieinfo

Studiepoeng
30 studiepoeng
Varighet
Deltid, 1 år
Semesterstart
Høst 2017
Språk
Norsk
Studiested
Andre studiesteder (se utdypende i tekst)
Studieavgift
NOK 21 000
Semesteravgift
NOK 600
Åpner for søking
3. juli
Ordinær søknadsfrist
15.august

Kontakt oss for mer informasjon

Studiets studieveileder er Miriam Henriksen

Miriam Henriksen

Tlf
69 60 80 00 - Spør etter Miriam.
E-post
Studier ved HiØ Videre

Søk studiet