Bachelorstudium i informasjonssystemer

Generelt om studiet

Er du fascinert av IT og samspillet mellom mennesker, organisasjoner og teknologi? Bachelorstudiet i informasjonssystemer er en fremtidsrettet utdanning i skjæringspunktet mellom IT og ledelse, og åpner opp for en rekke karrieremuligheter både i privat og offentlig sektor.

Studiet gir deg kompetanse i strategisk og praktisk bruk av IT i virksomheter, samt kunnskap om databaser, programvareutvikling og webutvikling. Du vil også studere ledelsesfag som markedsføring, strategi, organisasjonsteori og bedriftsøkonomi.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Sist oppdatert: 12.12.2017 14:33

Videre utdanning

Etter bestått studium er du kvalifisert til å søke opptak til vårt studium Master in Applied Computer Science. Det kvalifiserer også for andre masterstudier i informatikk i inn- og utland.

Yrkesmuligheter

Med en bachelorgrad i informasjonssystemer har du en unik forståelse av forholdet mellom teknologi, ledelse, organisasjon og strategi som åpner opp for mange karrieremuligheter. Du vil kunne få jobb som IT-konsulent, systemutvikler, prosjektleder, tester, rådgiver, webutvikler eller som konsulent innen brukerstøtte, opplæring, salg og markedsføring.

Studieinfo

Studiepoeng
180
Varighet
Heltid, 3 år
Semesterstart
Høst 2018
Språk
Norsk
Studiested
Halden
Studiekode
224 453
Semesteravgift
NOK 600
Åpner for søking
6. februar
Ordinær søknadsfrist
15. april

Kontakt oss for mer informasjon

Studiets studieveileder er Annette Øyen

Annette Øyen

Tlf
69 60 80 00 - Spør etter Annette.
E-post
Studier i Halden

Søk studiet

Søk herright


Søking åpner 1.februar.

Aktuelt om studiet