Informasjonsteknologi, årsstudium

Generelt om studiet

Hva betyr de to bokstavene IT for deg? Hvorfor ikke ta en kikk under panseret på teknologien som omgir deg over alt til daglig? Årsstudiet i informasjonsteknologi vil gi deg grunnleggende ferdigheter i utvikling av nettsider og dataprogrammer, og en forståelse av hvordan datamaskiner er satt sammen og fungerer.

Dette studiet er et springbrett til ulike karriereveier innen IT, og kan kvalifisere til overgang til ett av våre bachelorstudier innen informasjonssystemer eller informatikk.

Vi har lagt opp undervisningen med forelesninger, øvingsoppgaver og prosjekter. Du vil også jobbe i mindre grupper, med erfarne studenter som hjelpelærere. Vi har en praktisk tilnærming til oppgaver og prosjekter, noe vi opplever motiverer studentene og gjør teorien levende.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Sist oppdatert: 02.12.2016 09:50

Videre utdanning

Etter endt studium kan du søke deg inn på Bachelorstudium i informasjonssystemer og søke om fritak for emnene du har tatt i årsstudiet.

Dersom du har fordypning i matematikk tilsvarende matematikk R1 eller matematikk S2 fra videregående skole, kan du i tillegg søke opptak til vårt Bachelorstudium i informatikk - design og utvikling av IT-systemer.

Avdelingen avholder et forkurs i matematikk for dem som mangler fordypning i matematikk. Ta kontakt med avdelingen dersom du er interessert i dette.

Yrkesmuligheter

Årsstudiet i informasjonsteknologi gir deg kompetanse til å jobbe som webutvikler, innen brukerstøtte, eller innen salg og markedsføring. Dette er kompetanse som blir ettspurt både i privat og offentlig sektor, samt av web- og reklamebyråer.

Studieinfo

Studiepoeng
60
Varighet
Heltid, 1 år
Semesterstart
Høst 2017
Språk
Norsk
Studiested
Halden
Studiekode
224 620
Semesteravgift
NOK 600
Åpner for søking
1. februar
Ordinær søknadsfrist
15. april

Kontakt oss for mer informasjon

Studiets studieveileder er Annette Øyen

Annette Øyen

Tlf
69 60 80 00 - Spør etter Annette.
E-post
Studier i Halden

Søk studiet

Søk herright


Søking åpner 1.februar.

Aktuelt om studiet