Studier i utlandet

Som student ved Høgskolen i Østfold kan du ta deler av studiene dine ved en av våre samarbeidspartnere i utlandet. Utvekslingsoppholdet varer vanligvis fra 3-12 måneder, må forhåndsgodkjennes og vil inngå som en del av graden din ved Høgskolen i Østfold.

Gjennom studieopphold i utlandet kan du få innsikt i andre lands språk og kultur. Du blir kjent med nye mennesker, får internasjonal erfaring og nye perspektiver.

Gode språkkunnskaper og kjennskap til ulike kulturer gjør deg godt kvalifisert for et stadig mer internasjonalt samfunns- og næringsliv. En gradsutdanning i Norge kombinert med et utvekslingsopphold i utlandet gjør deg ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Et utvekslingsopphold kan til og med gjøre deg smartere, ifølge Time Magazine.

Søknadsfrist 1. mars

Last ned søknadsskjema:

Studentrapporter og blogger

  • anja-torres-gonzalez(1) Økonomi og administrasjon ved ESDES Buiness School i Lyon, Frankrike 26. okt. 2018

    Annia Johannessen Torres Gonzales var Erasmus + utvekslingsstudent ved ESDES Business School i Lyon, Frankrike. Som økonomistudent tok hun emner undervist på engelsk, men fikk samtidig forbedret franskkunnskapene sine i Frankrikes nest største by.

  • marius(4) Grunnskolelærerutdanning 5-10 ved VIA University College, Århus, Danmark 24. okt. 2018

    Jeg har vært Erasmus + utvekslingsstudent i Århus, Danmark, mitt 7. og 8. semester på Grunnskolelærerutdanning for trinn 5-10. Jeg flyttet til Århus i august 2017, og hjem igjen Juni 2018. Det var en fantastisk opplevelse, og jeg anbefaler utveksling generelt, og Århus spesielt på det sterkeste.

  • marte3(2) Internasjonal kommunikasjon ved Queensland University of Technology i Australia 19. sep. 2018

    Mitt navn er Marte og jeg studerer internasjonal kommunikasjon ved Høgskolen i Østfold. Mitt fjerde semester, valgte jeg å ta et utvekslingssemester ved Queensland University of Technology i Brisbane, Australia. Dette er et valg jeg aldri kommer til å angre på, og ville gjort igjen uten å tenke meg om.