Instituttet tok med seg førsteårsstudentene på "Blåtur"

I år inviterte Institutt for økonomi, innovasjon og samfunn alle  1.klassestudenter på «Blåtur». «Blåtur» skal være en overraskelse, slik at deltakerne ikke vet hvor de skal eller hva som skal skje.

Vi klart å holde dette hemmelig i to dager, så var «katten ute av sekken». Studentene snakker sammen, heldigvis 😊

Studentene forstod at vi skulle til Bøensætre i Aremark, som i 2021 arrangerte «Kjendis Farmen».

Dagen startet kl. 10 med buss til Bøensætre. Ved ankomst fikk vi en introduksjon til hva Bøensætre er fra  vertskapet v/Hedda Kortnes. Bøensætre er i dag i privat eie og drives som en økologisk gård. Målet for vertskapet er at de skal være selvberget noe de klarer. Bøensætre representerer både bærekraft og økologisk mangfold.

Deretter var det Farmen kamp mellom studenter og lærere i ulike lag. Lagene fikk prøvd både støvelkasting, øksekasting og melkespann m.m. Både mental og fysisk styrke ble testet under disse ulike øvelsene, og en vinner ble kåret.

Dagen ble avsluttet med et måltid med økologisk og kortreist mat. Alt fungerte perfekt til og med været var på vår side. Dette var en fin måte å binde sammen studenter og lærere på. Vi har alle felles mål, nemlig at studentene trives med studiene og oppnår den utdannelsen de har valgt.

Emneord: Bøensætre, Farmen, HiØ, BØKAD, BRENG
Publisert 21. okt. 2022 09:48 - Sist endret 21. okt. 2022 09:48