Institutt for velferd, ledelse og organisasjon

Om instituttet

Institutt for velferd, ledelse og organisasjon er ett av to institutter ved Fakultet for helse, velferd og organisasjon.
Instituttet har ca. 1175 studenter og 76 ansatte. Instituttet tilbyr utdanning på bachelornivå i barnevern, vernepleie, sosialt arbeid, arbeids- og velferdsfag, videreutdanning i Vold i nære relasjoner, Tiltak mot seksuelle overgrep og flere videreutdanninger i samarbeid med HiØ videre. Instituttet tilbyr også mastergradsutdanninger i organisasjon og ledelse, i samordning av helse- og velferdstjenester, og i psykososialt arbeid. Det planlegges også å etablere et mastergradsstudium innen barnevernsfeltet. Instituttet har et stort og aktivt fagmiljø med engasjement for undervisning og forskning som spenner over flere fagfelt.

Aktuelt

  • may-ostby660 Nominert til "Årets tidsskriftartikkel" i Universitetsforlaget 20. apr. 2022

    May Østby ved Høgskolen i Østfold er nominert til hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel» for artikkel i kategorien Tidsskrift for omsorgsforskning.

  • testing_covid_campuskraakeroy Klare til å teste medstudenter 20. apr. 2021

    Studenter fra Bachelor i bioingeniørfag ved Høgskolen i Østfold står nå klare for å teste medstudenter som har behov for å gjennomføre ferdighetstrening, intern praksis og laboratoriearbeid for å opprettholde normal studieprogresjon.

Arrangementer

28 sep.
19:00, Litteraturhuset i Fredrikstad

Samarbeid med oss

Høgskolen i Østfold tar på seg oppdrag for næringsliv og offentlig virksomhet når det gjelder studier, kurs, forskning og utviklingsarbeid.

Ledige stillinger

Vil du bli vår nye kollega? Sjekk våre ledige stillinger.

Kontakt

Sentralbord (+47) 69 60 80 00
Åpningstid servicetorget:

  • 15. mai - 15. september: 08:00-15:00
  • 16. september - 14. mai: 08:00-15.45

Finn fram

Bygninger, adresser, områder og kart

Sosiale medier