MakerSpace

Velkommen til HiØ MakerSpace, et prosjekt fra Høgskolen i Østfolds Avdeling for informasjonsteknologi. MakerSpace er avdelingens lekerom der alle får muligheten til å utfolde seg med teknologisk eksperimentering, lek og læring. Rommet er tilgjengelig for alle studenter ved Høgskolen i Østfold og er i enkelte perioder tilgjengelig for alle. I løpet av året har vi en rekke kurs, felles-prosjekter og mye annet spennende. Sommerferien går med til sommerskole for barn og unge der teknologisk lek er fokuset. 

På denne siden vil du få informasjon om prosjekter som er gjennomført, hvilket utstyr vi har tilgjengelig og hvem du snakker med om du ønsker å ha ditt eget MakerSpace prosjekt men er usikker på hvordan du skal komme i gang. 

Vi kommer til å legge til mer informasjon her løpende og sikter mot å ha en del mer tilgjengelig her i løpet av året.

Om du har spørsmål eller ønsker å ta kontakt med MakerSpace teamet kan du få tak i oss via makerspace@hiof.no .

Arrangementer

På MakerSpace og de andre kreative labbene gjennomfører vi en rekke arrangementer i løpet av året. En oversikt over semesterets aktiviteter og link til påmelding finner du her. 

Alle kurs og aktiviteter gjennomføres på mandager mellom 16.00 og 18.00. Høsten 2022 blir det også matservering på alle kursene, derav behovet for påmelding. 

Kurs