Aktuelt

Aktuelle saker

 • nettundervisningirinaengeness Millionstøtte til prosjekt om læring med kunstig intelligens 30. juni 2021 08:45

  Høgskolen i Østfold har mottatt i alt 12 millioner i støtte fra Forskningsrådet til et prosjekt som har som mål å utvikle kunstig intelligens (AI) som kan avlaste lærere og støtte elever i læringsprosess ved å analysere tekster og gi ulike typer automatiske tilbakemeldinger.

 • expovinner21a Disse vant EXPO 2021! 20. juni 2021 22:03

  De undersøkte og kom til at den beste måten å organisere aktører og bedrifter i fremtidige Viken Park er gjennom en industriell symbiose. Med det sikret de seg tittelen «Årets EXPO-prosjekt».

 • ungdom-med-data_jeswin-thomas-ijymtmogtle-unsplash Har utviklet undervisningsopplegg som skal gjøre lærere i ungdomsskolen bedre i programmering 16. juni 2021 09:59

  – Det er lite kunnskap blant lærere, studenter og lærerutdannere om hvordan vi skal undervise i programmering i matematikkfaget. Gjennom et forsknings- og utviklingsprosjekt har vi utviklet en egen arbeidsmåte for programmering i matematikkundervisningen på ungdomstrinnet, sier dosent Marianne Maugesten ved lærerutdanningen ved Høgskolen i Østfold.

Arrangementer

 • shutterstock_418409527 Digitalt forkurs i studieteknikk (live webinar) 2. aug. 2021 16:00

  Som student bruker du over tusen timer i året på å studere, men hvor mye tid bruker du på å forbedre måten du lærer på? Med gode studieteknikker og vaner vil du lære bedre, oppleve mindre frustrasjon og ha mer tid til overs. Høgskolen i Østfold tilbyr derfor et eget forkurs i studieteknikk for nye og nåværende studenter. Kurset vil gå i dybden på effektiv læring slik at du kan få en flying start på semesteret.

 • plutselig-student-hva-na Plutselig student - hva nå? 9. aug. 2021 10:00

  Velkommen til en digital introduksjonsdag! Vi gleder oss veldig til å møte deg! Her vil du få vite mer om hvilke forventninger som stilles til deg som student, du kan dele dine håp og drømmer for studietiden. Du får også treffe de studentene som står bak mange av de spennende og morsomme arrangementene du kan delta i mens du studerer hos oss.

 • studiestart1 Digital åpningsseremoni 10. aug. 2021 09:00

  Vi kick-starter studieåret med en livesending!