Fakultet for helse, velferd og organisasjon

Studenter på lekeplassen foran Campus Fredrikstad

Studier

Forskning

Personer

Finn ansatte. Søk på navn eller fag- og arbeidsområde.

Institutter

Kontakt

Sentralbord (+47) 69 60 80 00
Åpningstid servicetorget:
Mandag - fredag kl. 08:00 – 15:45

SimFredrikstad

Fakultet for helse, velferd og organisasjon bruker SimFredrikstad som en øvingsarena hvor studentene får tilrettelagt undervisning, tverrfaglig samarbeid, ferdighetstrening, simulering og egentrening i et faglig engasjerende miljø. Øvingsarenaen er sentral i opplæringen, og tilbyr studenter og lærere rom og utstyr, der målet er å lære av og med hverandre. 

Valg til fakultetsstyret

Valget av UF-ansatte til fakultetsstyret ved Fakultet for helse, velferd og organisasjon er avsluttet, og valgdeltakelsen var på 56,1 prosent.

Aktuelt

  • Høgskolen i Østfold godt representert på Sykepleierkongressen 6. des. 2021 13:45

    Første til andre desember ble Norsk Sykepleierforbunds Sykepleiekongress gjennomført på The Qube, Gardermoen. Her deltok 1200 av landets sykepleiere- fysisk- mens ca. 1000 deltok digitalt. Høgskolen i Østfold hadde fire postere presentert.

  • Bilde viser person som sitter foran en mac og logger in på Facebook. Barnevernet "ser" deg på sosiale medier 5. nov. 2021 11:29

    Ny forskning viser at ansatte i barnevernet bruker Facebook i jobbsammenheng. Med private eller falske profiler søker de opp klienter og klientinformasjon på nettet.

 

Arrangementer