Aktuelt

Aktuelle saker

 • nettundervisningirinaengeness Millionstøtte til prosjekt om læring med kunstig intelligens 30. juni 2021 08:45

  Høgskolen i Østfold har mottatt i alt 12 millioner i støtte fra Forskningsrådet til et prosjekt som har som mål å utvikle kunstig intelligens (AI) som kan avlaste lærere og støtte elever i læringsprosess ved å analysere tekster og gi ulike typer automatiske tilbakemeldinger.

 • forsidebildet Det lille ekstra: Tverrfaglig undervisning med kreativ Covid-19-løsning 29. apr. 2021 10:00

  Med høyt smittetrykk på Østlandet og forbud mot fysisk undervisning, kastet lærerutdannerne ved Avdeling for lærerutdanning og Fremmedspråkssenteret seg rundt og utviklet et heldigitalt og tverrfaglig undervisningsopplegg om bærekraftig utvikling for grunnskolelærerstudentene på trinn 5.-10.

 • veivalg_colourbox3654725_660 Tillit, tenkning og trøbbel i profesjonsveiledning 19. mars 2021 10:53

  "Tillit, tenkning og trøbbel i profesjonsveiledning" er tittelen på en ny bok som skildrer og utforsker dilemmaer som oppstår når mennesker møtes for å dele, drøfte og lære av hverandre i ulike profesjoner.

Arrangementer

 • shutterstock_418409527 Digitalt forkurs i studieteknikk (live webinar) 2. aug. 2021 16:00

  Som student bruker du over tusen timer i året på å studere, men hvor mye tid bruker du på å forbedre måten du lærer på? Med gode studieteknikker og vaner vil du lære bedre, oppleve mindre frustrasjon og ha mer tid til overs. Høgskolen i Østfold tilbyr derfor et eget forkurs i studieteknikk for nye og nåværende studenter. Kurset vil gå i dybden på effektiv læring slik at du kan få en flying start på semesteret.

 • plutselig-student-hva-na Plutselig student - hva nå? 9. aug. 2021 10:00

  Velkommen til en digital introduksjonsdag! Vi gleder oss veldig til å møte deg! Her vil du få vite mer om hvilke forventninger som stilles til deg som student, du kan dele dine håp og drømmer for studietiden. Du får også treffe de studentene som står bak mange av de spennende og morsomme arrangementene du kan delta i mens du studerer hos oss.

 • studiestart1 Digital åpningsseremoni 10. aug. 2021 09:00

  Vi kick-starter studieåret med en livesending!