Democracy and Educational Leadership

Høgskolen i Østfold er vertskap for den 29. årskonferansen i ENIRDELM - 15.-16. september 2021. Konferansen er heldigital og selveste Avis Glaze holder innledningsforedraget.  

Bildet viser logoen til ENIRDELM og har teksten "ENIRDELM European Network for Improving Research and Development in Educational Leadership and Management",

Kilde: Enirdelm.si

Kort om ENIRDELM

ENIRDELM er et selvfinansierende nettverk som fremmer kritisk og vennlig profesjonalitet for å forbedre kvaliteten på utdanningsledelse og ledelsesutvikling og forskning i hele Europa. Nettverket søker å utdype og dele forståelsen av perspektivene til flere interessenter i utdanningen og til slutt å påvirke læringen på alle nivåer i utdanningssystemene. Det gjør dette gjennom initiativ og energi fra deltakerne (forskere, trener/utviklere, beslutningstakere og skoleledere) gjennom gjensidig genererte samarbeidsaktiviteter, både ansikt til ansikt og elektronisk.

Førsteamanuensis Kjersti E. Lien Holte er medlem i ENIRDELMs styre.

Om konferansen

Selveste Avis Glaze innleder som key note speeker, og holder innlegg om temaet Democarcy and Educational leadership. Glaze er en dyktig inspirator når det gjelder både undervisning, forbedring av elevprestasjoner, skolesystemutvikling og lederutvikling. Hun motiverer og inspirerer lærere, skoleledere, politikere, foreldre og andre til å se muligheter de har for å utvikle skolene sine. Hun har mottatt flere priser og skrevet flere bøker. 

Les mer om konferansen her.

Meld deg på her. Frist for påmelding er 15. september.

Konferansen holdes på engelsk. ENIRDELM er selvfinansierende, og konferansen har dermed en liten deltakeravgift - 499 NOK for ordinære deltakere og 299 NOK for doktorgradsstipendiater. Som deltaker får du en profesjonell handput for foredraget, book of abstract på konferansen og tilgang til ulike videopresentasjoner av prosjekter i grunnskole og høyere utdanning som handler om demokrati i utdanningssektoren. 

Les mer om ENIRDELM.

 

Publisert 13. sep. 2021 10:26 - Sist endret 13. sep. 2021 10:26