Styringsgruppemøte i nye Kollen barnehage

Torsdag 25. august hadde styringsgruppa i Lærerutdanningsbarnehager 2025 (LUB) møte med omvisning i splitter nye Kollen barnehage i Saltnes.

Bilde viser 7 personer som står etter hverandre.

Medlemmene i Styringsgruppa avbildet utenfor barnehagen. Fra høyre: Styrer i Kollen barnehage Alice Bislingen, Eileen Tveter, Beate Lund, Merete Lunde, studentrepresentant Emmely Linnea Høgfeldt, Tone Ingvaldsen og Mette Jæger.  Foto: Tommy Larsen, som også er medlem av styringsgruppa.

Styringsgruppa i Lærerutdanningsbarnehager 2025 satte stor pris på å få omvisning i den nye flotte barnehagen, som ligger sentralt i Saltnes.

Styrer Alice Bislingen sier følgende om den nye barnehagen:

- Vi flyttet inn i nye lokaler fra 1. august og både store og små er veldig fornøyde! Nå har vi god plass! Bygget er på nesten 1000 kvadratmeter og tilfredsstiller krav til sertifisering av svanemerke. Det har energiklasse A og har 116 solceller på taket.

- Dette er et hypermoderne barnehagebygg tilrettelagt på alle mulige måter. Vi har blant annet egen spaavdeling for de minste og stort tilrettelagt felleskjøkken med spesialtilpasset hev og senk bord, slik at barna kan ha aktiviteter rundt bordet i sin egen høyde. Det er bygget egen bro som krysser over uteområdet og som ender ved inngangen til et separat natur-uteområde med hytte. Største delen av uteområdet er en kolle med naturlig skogsområde som innbyr til kreativ lek og opplevelser i naturen. Det er en egen personalfløy med kjøkken, arbeidsrom, møterom og pauserom.

- Oppstarten har gått kjempefint og vi ser frem til hverdagene videre på Kollen naturbarnehage, avslutter styrer Alice Bislingen.

Her ser vi deler av det nye bygget til Kollen barnehage. Styringsgruppa står i midten av bildet.
Her ser vi deler av det nye flotte barnehagebygget til Kollen. Broen styringsgruppa står på går over lekeområdet og trappen til høyre er adkomst for foreldre og barn. Foto: Alice Bislingen

Les mer: 

Publisert 8. sep. 2022 12:59 - Sist endret 9. sep. 2022 12:39