English version of this page

Foreninger og organisasjoner

Studentavis:

 • Broen Studentavis er en uavhengig taleplattform til åBroen Studentavis logo uttrykke sine verdier, meninger og syn. Broen driftes av frivillige studenter og følger retningslinjene for pressefrihet, ytringsfrihet, tale- og informasjonsfrihet stipulert i Vær varsom plakaten. Du finner Broen Studentavis her. Kontakt: broen@broenstudentavis.no

Linjeforeninger:

 • Enigma er linjeforeningen for studenter på IT-studiene vedEnigma logo HiØ. De er frivillige studenter som lager sosiale arrangementer. I tillegg arrangerer de bedriftspresentasjoner slik at studenter kan komme i kontakt med bedrifter i nærområdet. De har en Discord-server som heter "Studentmiljøet", der oppdaterer de om diverse aktiviteter og hendelser. Du finner Facebook-siden deres her. De kan kontaktes på mail: enigma@hiof.no
 • Schumpeter er linjeforeningen for studenter på Innovasjon &Schumpeter Logo Prosjektledelse ved HiØ. De arrangerer workshops, foredrag og sosiale sammenkomster for studentene. De kan kontakter gjennom Facebook-siden deres her.

 

 • Helix er linjeforeningen for studenterHelix Logo på bioingeniør ved HiØ. De arrangerer spennende faglige arrangementer og sosiale samlinger. Du kan følge Facebook-siden deres her og instagram-kontoen "helixhiof". De kan kontaktes på mail: helix.bio.hiof@gmail.com

Andre foreninger:

 • HSS Brettspill er en forening tilhørende HaldenHSS Brettspill Logo Studentsamfund. De samles på HiØ, avdeling Halden og spiller brettspill. De kan kontaktes gjennom Facebook-gruppen her

Studentorganisasjoner:

 • NITO Studentene jobber for interessene til teknologi- og ingeniørstudenter. NITO har medlemslag i Halden og i Fredrikstad. NITO studentene Halden kan kontaktes gjennom Facebook-siden her. NITO studentene Fredrikstad kan kontakter gjennom Facebook-siden her.

 

 • NSF Student - Norsk Sykepleierforbund Student erNSF logo den eneste organisasjonen i landet som representerer sykepleierstudenter fra alle landets sykepleierutdanninger. NSF Student har medlemslag i Fredrikstad og kan kontaktes gjennom Facebook-siden her.

 

 • FO-Studentene er en fagforening og profesjonsforbund forFO studentene logo barnevernspedagoger, sosionomer, vernepleiere og velferdsvitere. FO-studentene har medlemslag i Fredrikstad og kan kontaktes gjennom Facebook-siden her.
 • Pedagogstudentene i Østfold er en interesseorganisasjon for studenter på alle nivåer i utdanningssystemet, fra barnehagelærere til pedagoger i høyere utdanning. Pedagogstudentene ligger under Utdanningsforbundet. Pedagogstudentene har medlemslag i Halden og kan kontaktes gjennom Facebook-side her.

 

Internasjonalt:

 • ISU hiof (International Students Union Norway)SAIH logo
 • SAIH (Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond) jobber for akademisk frihet og for at alle unge skal ha tilgang til god utdanning, slik at de kan bidra til en mer rettferdig verden. SAIH jobber også med politisk påvirkning i Norge og internasjonalt, for å bedre rammevilkårene for utdanning og utvikling globalt.

 

Emneord: student, studentliv
Publisert 18. juni 2018 11:50 - Sist endret 1. des. 2021 14:04