Forskning

Våre FoU-satsinger

Forskningsstøtte

Sidene for forskningsstøtte er tilrettelagt for deg som forsker ved Høgskolen i Østfold. Her finner du nyttig informasjon om bl.a. forsknings- og utviklingsprosjekter, forskningsetikk og vitenskapelig publisering.

Finn en forsker

Søk på navn eller fag- og arbeidsområde.

Forskningsaktuelt

Avdelingenes forskningssider

Forskningsgrupper

Les mer om de ulike forskningsgruppene ved Høgskolen i Østfold.

Forskningsprosjekter

Les mer om forskningsprosjektene ved Høgskolen i Østfold.

Forskningsaktuelt

 • gutt-leser_colourbox33682617 Barn på krisesenter må ivaretas på skolen 22. feb. 2019

  – Lærere som får vite at et av barna i klassen bor på krisesenter, må snakke med barnet om dette. Disse barna lever med stor usikkerhet, og læreren kan hjelpe dem til å føle seg tryggere i skolehverdagen. Det er den klare meldingen fra forsker Sabreen Selvik, som har intervjuet skolebarn som bor på krisesenter.

 • tekst-samtaler_rencolourbox35322999 En vitenskapelig tekst er som en samtale med flere måter å uttrykke mening 14. feb. 2019

  Den vitenskapelige samtalen er ikke så ulik andre samtaler. Vi snakker og skriver til hverandre, vi forteller, forklarer og diskuterer. Og på lik linje med vanlige samtaler kan vitenskapelige tekster invitere til eller ignorere og overse andres tolkninger og innspill.

 • kreativ_koding Kreativ koding blant barn og unge 14. feb. 2019

  Digitale medier har blitt viktigere for barn og unge de siste 20 årene med bruk av internett, sosiale medier og dataspill.

 • colourbox_finance Accounting and financial reporting practices in Pakistan 14. feb. 2019

  The center of our world’s economic activity has shifted to Asia over the last few decades, as many Asian countries have shown impressive economic growth.