Forskning

Våre FoU-satsinger

Forskningsstøtte

Sidene for forskningsstøtte er tilrettelagt for deg som forsker ved Høgskolen i Østfold. Her finner du nyttig informasjon om bl.a. forsknings- og utviklingsprosjekter, forskningsetikk og vitenskapelig publisering.

Finn en forsker

Søk på navn eller fag- og arbeidsområde.

Forskningsaktuelt

Avdelingenes forskningssider

Forskningsgrupper

Les mer om de ulike forskningsgruppene ved Høgskolen i Østfold.

Forskningsprosjekter

Les mer om forskningsprosjektene ved Høgskolen i Østfold.

Forskningsaktuelt

 • tekst-samtaler_rencolourbox35322999 En vitenskapelig tekst er som en samtale med flere måter å uttrykke mening 14. feb. 2019

  Den vitenskapelige samtalen er ikke så ulik andre samtaler. Vi snakker og skriver til hverandre, vi forteller, forklarer og diskuterer. Og på lik linje med vanlige samtaler kan vitenskapelige tekster invitere til eller ignorere og overse andres tolkninger og innspill.

 • kreativ_koding Kreativ koding blant barn og unge 14. feb. 2019

  Digitale medier har blitt viktigere for barn og unge de siste 20 årene med bruk av internett, sosiale medier og dataspill.

 • colourbox_finance Accounting and financial reporting practices in Pakistan 14. feb. 2019

  The center of our world’s economic activity has shifted to Asia over the last few decades, as many Asian countries have shown impressive economic growth.

 • brokontroll_colourbox22703125 Mer effektiv brokontroll kan hindre alvorlige ulykker 6. feb. 2019

  Mer enn femti prosent av broene i Norge er nedslitte. Materialtretthet kan sannsynligvis forårsake en brokollaps. Med fersk pengestøtte fra Oslofjordfonder ser forskere ved Høgskolen i Østfold på muligheten for bruk av droner for å undersøke tilstanden deres før det går galt.