Livet rundt studiene

Aktuelt

  • Bildet viser fire festkledde avgangsstudenter på en av seremoniene i Fredrikstad. Vi gratulerer årets avgangsstudenter! 20. juni 2022

    Hundrevis av studenter ved HiØ har i løpet av juni fullført studiene sine her hos oss. Vi ønsker dere alle lykke til på veien videre og takker for at dere valgte å studere her hos oss.

  • nyhetsbildemixstudentsamskipnaden Studentliv på campus 28. mars 2022

    Nå er det mer liv på campus! Flere studenter bor nærmere høgskolen. Likeså har studentene ved Høgskolen i Østfold fått nye studenboliger, treningsrom, allrom og aktiviteter i regi av Studentsamkipnaden i Østfold (SiØ).

 

Arrangementer

Guide til en bedre studiehverdag

Studiehverdagen handler om å finne en god balanse mellom mange ulike forhold. På denne siden vil finne ulike ressurser med tips og råd for både studiemestring, sosialt liv og helse og velferdstilbud. 

HMS

Retningslinjer for håndtering av trakassering, rus- og spillproblematikk, brannvern og andre forhold relatert til ivaretakelse av et godt lærings- og arbeidsmiljø. Hva gjør du om noen trenger førstehjelp/hjertestarter eller lignende?

Studentombudet

Studentombudet bidrar til å sikre at dine rettigheter blir ivaretatt som student, og gir upartisk, juridisk veiledning knyttet til din studiesituasjon. Studentombudet gir også bistand i saker som omhandler varsling av kritikkverdige forhold. 

Studiecoaching

Som student ved Høgskolen i Østfold har du tilgang til digital studiecoaching. Dette er et gratis tilbud hvor du mottar jevnlige studietips via e-post og SMS, gis tilgang til det digitale studieteknikkurset «Lær å lære», samt invitasjoner og påminnelser til webinarer om hvordan lykkes som student.

Bolig

Studentsamskipnaden i Østfold tilbyr bolig til deg som skal studere ved høgskolen i Østfold. Alle boligene ligger i gang- og sykkelavstand fra høgskolens lokaler. 

Se mer om tilbudet

Bokhandel

Studentsamskipnadens bokhandel tilbyr bøker til pensum og faglitteratur. Bokhandelen finner du på campus på begge studiesteder. 

 

Råd og helse

Du kan snakke med studentrådgiver, spesialpedagog, psykiatrisk sykepleier eller helsesøster.
Vi arrangerer også ulike, aktuelle kurs som kan gjøre studiehverdagen enklere å komme gjennom. Penger tilbake refunderer utgifter til lege, fysioterapeut og kiropraktor.

Spisesteder

Studentsamskipnadens spisesteder er et tilbud til høgskolestudentene i Østfold. Produksjon og vareutvalg er først og fremst rettet mot studentenes behov.

Ukens middager

Sjekk ukens middager i SiØ-kantinene