Livet rundt studiene

Studentforeninger

Studentdemokrati

Engasjer deg i studentpolitikken og hvordan fremtidens høyskole bør være!

Si ifra!

Meld fra om positive eller negative sider ved læringsmiljøet, eller varsle om kritikkverdige hendelser.

Guide til en bedre studiehverdag

Studiehverdagen er fortsatt annerledes for mange studenter som følge av pandemien. På denne siden vil du finne ulike ressurser med tips og råd for både studiemestring, sosialt liv og helse og velferd.  

Aktuelt

  • fahads-bilde-it---fargejustert Vinneren av fotokonkurransen er kåret! 17. juni 2021

    Vi gratulerer Fahad Faisal Said med det morsomme blinkskuddet. Fahad er avgangsstudent på Master in Applied Computer Science på Avdeling for informasjonsteknologi og har også gjort en flott innsats for høgskolen og studentmiljøet, bl.a. som studentleder.

  • programledere Studenter leder årets avgangsseremonier 3. juni 2021

    HiØ-studentene får god drahjelp fra blant annet en norsk stjerneartist når de skal lede årets avgangsseremonier.

 

HMS

Retningslinjer for håndtering av trakassering, rus- og spillproblematikk, brannvern og andre forhold relatert til ivaretakelse av et godt lærings- og arbeidsmiljø. Hva gjør du om noen trenger førstehjelp/hjertestarter eller lignende?

Studentombudet

Studentombudet bidrar til å sikre at dine rettigheter blir ivaretatt som student, og gir upartisk, juridisk veiledning knyttet til din studiesituasjon. Studentombudet gir også bistand i saker som omhandler varsling av kritikkverdige forhold. 

Studieteknikk

Som student ved Høgskolen i Østfold har du tilgang til et digitale kurs i studieteknikk.

Bolig

Studentsamskipnaden i Østfold tilbyr bolig til deg som skal studere ved høgskolen i Østfold. Alle boligene ligger i gang- og sykkelavstand fra høgskolens lokaler. 

Se mer om tilbudet

Bokhandel

Studentsamskipnadens bokhandel tilbyr bøker til pensum og faglitteratur. Bokhandelen finner du på campus på begge studiesteder. 

 

Råd og helse

Du kan snakke med studentrådgiver, spesialpedagog, psykiatrisk sykepleier eller helsesøster.
Vi arrangerer også ulike, aktuelle kurs som kan gjøre studiehverdagen enklere å komme gjennom. Penger tilbake refunderer utgifter til lege, fysioterapeut og kiropraktor.

Spisesteder

Studentsamskipnadens spisesteder er et tilbud til høgskolestudentene i Østfold. Produksjon og vareutvalg er først og fremst rettet mot studentenes behov.

Ukens middager

Sjekk ukens middager i SiØ-kantinene

Ser du etter en jobb etter studiet?

Skjermdump - nettside for karriere.I samarbeid med Graduateland, tilbys det en egen portal hvor arbeidsgivere kan lete etter dere studenter. På denne siden kan bedrifter gratis publisere ledige stillinger som kanskje matcher akkurat din bakgrunn. Opprett en profil på nettsiden, så får du varsler nå stillinger som passer deg blir publisert.

Vil du være en synlig HiØ-student eller ha et minne fra studietiden din?

Skjemdump - Nettbutikk profilartikler

Se flotte HiØ-produkter til salgs i vår nettbutikk!