Livet rundt studiene

Bolig

Studentsamskipnaden i Østfold tilbyr bolig til deg som skal studere ved høgskolen i Østfold. Vi disponerer tilsammen 702 studentboliger fordelt på Fredrikstad og Halden.

Boligavdelingen ved SiØ tilbyr rom i kollektiv, hybel med eget kjøkken og bad og parleiligheter. Alle boligene ligger i gang- og sykkelavstand fra høgskolens lokaler. 

Råd og helse

Du kan snakke med studentrådgiver, spesialpedagog, psykiatrisk sykepleier eller helsesøster.
Vi arrangerer også ulike, aktuelle kurs som kan gjøre studiehverdagen enklere å komme gjennom. Penger tilbake refunderer utgifter til lege, fysioterapeut og kiropraktor.

Spisesteder

Studentsamskipnadens spisesteder er et tilbud til høgskolestudentene i Østfold. Produksjon og vareutvalg er først og fremst rettet mot studentenes behov.

Ukens middager

Sjekk ukens middager i SiØ-kantinene

Aktuelt

  • lekser_colourbox1222435_1980 Vanlige misforståelser om lekser 19. nov. 2018

    For å få en god og nyansert debatt, er det viktig å være klar over disse fire klassiske misforståelsene om leksefrie skoler.

  • ma-studenter-sykepleie Masterstudenter deltar i internasjonalt forskningsprosjekt 18. nov. 2018

    25. november drar fem studenter fra Master i avansert sykepleie ved kronisk sykdom til Antwerpen for å delta på fem dagers intensiv kurs for å lære om kvalitativ forskningsmetode. Når de kommer hjem starter arbeidet med et omfattende forskningsarbeid.

  • ordnettno Ordbøker på mobilen 15. nov. 2018

    Vil du ha ordbøker på mobilen, kan du laste ned appen Ordnett og logge inn med Feide. Ordnett har en rekke ordbøker; engelsk, norsk, fransk, russisk, spansk, svensk, italiensk, tysk, medisinsk, teknisk og økonomisk.

 

Arrangementer

31 jan.
10:00, Studiested Fredrikstad, Smia
13 juni
17 juni
10:00, Studiested Fredrikstad, Smia

Sosiale medier

Studieteknikk

Som student ved Høgskolen i Østfold har du tilgang til et digitale kurs i studieteknikk.