Aktuelt

Aktuelle saker

 • Bildet viser fire festkledde avgangsstudenter på en av seremoniene i Fredrikstad. Vi gratulerer årets avgangsstudenter! 20. juni 2022 10:13

  Hundrevis av studenter ved HiØ har i løpet av juni fullført studiene sine her hos oss. Vi ønsker dere alle lykke til på veien videre og takker for at dere valgte å studere her hos oss.

 • nyhetsbildemixstudentsamskipnaden Studentliv på campus 28. mars 2022 11:08

  Nå er det mer liv på campus! Flere studenter bor nærmere høgskolen. Likeså har studentene ved Høgskolen i Østfold fått nye studenboliger, treningsrom, allrom og aktiviteter i regi av Studentsamkipnaden i Østfold (SiØ).

 • colourbox37222498 Årets avgangsstudenter ved HiØ får digitale vitnemål 10. mars 2022 15:03

  Det fysiske vitnemålet erstattes med en digital utgave fra og med denne våren. Endringen gjelder for alle studenter ved Høgskolen i Østfold som fullfører en bachelor- eller mastergrad.

Arrangementer

 • stas2 Pangstart i språk 2022 10. aug. 2022 10:15

  Pangstart i språk er et todagers inspirasjonsseminar som gir en innføring i språkvitenskap og letter overgangen til høyere utdanning for studenter som skal ta språkfag.

  Meld deg på her - påmeldingsfrist 3. august.

 • Plutselig student - hva nå? 15. aug. 2022 10:00

  Velkommen til en digital introduksjonsdag! Vi gleder oss veldig til å møte deg! Her vil du få vite mer om hvilke forventninger som stilles til deg som student, du kan dele dine håp og drømmer for studietiden. Du får også treffe de studentene som står bak mange av de spennende og morsomme arrangementene du kan delta i mens du studerer hos oss.

 • Fadderuka logo Fadderuka: Speedfriending 15. aug. 2022 16:00

  Ønsker du å bli kjent med noen på en trygg og enkel måte uten at du trenger å møte opp fysisk? Da kan speedfriending være noe for deg. Her får du også muligheten til å snakke med utvekslingsstudenter som skal begynne å studere på høgskolen.