Gratulerer til vår samarbeidsbarnehage, Harekas!

Årets første styringsgruppemøte i LUB (Lærerutdanningsbarnehagene) ble gjennomført i Harekas barnehage, som denne høsten er blitt en Kanvasbarnehage. 

Styringsgruppen i LUB står ved inngangspartiet til Harekas barnehage. Tone Ingvaldsen, styrer i barnehagen, holder i et bilde som er gave og gratulasjon til barnehagen fra LUB. 

Styringsgruppen i LUB utenfor Harekas barnehage

Styringsgruppen i LUB jobber med å videreutvikle likeverdig partnerskap mellom barnehager og høgskole. I styringsgruppen deltar Tommy Larsen fra Stenrød barnehage, Tone Ingvaldsen fra Harekas barnehage, Mette Jæger fra Stangeløkka barnehage, Alice Bislingen fra Kollen Naturbarnehage, praksiskonsulent og studieveileder Eileen T. Tveter, Merete E. Lunde og Beate Lund fra Barnehagelærerutdanningen. I tillegg deltar også Emmely Linnea Høgfeldt som studentrepresentant fra BLU.

Målet med LUB-prosjektet er å undersøke hva kan et likeverdig samarbeid være og bli. I tillegg bidrar LUB med å legge til rette for en mer praksisnær undervisning på høgskolen, og en mer forskningsnær praksis i barnehager. 

Dette året er LUB aktive med blant annet disse aktivitetene:

Emneord: Barnehager, barnehagelærerutdanning, barnehagelærerstudenter, praksisbarnehager, Praksis BLU Av Beate Lund
Publisert 10. sep. 2023 12:45 - Sist endret 12. sep. 2023 14:57