PR_4BVP Bacheloroppgave (Vår 2006)

Fakta om emnet

Studiepoeng:
0
Ansvarlig avdeling:
Avdeling for helse og velferd
Undervisningsspråk:
Norsk
Varighet:
½ år

Innhold


Eksamen 3 - Bacheloroppgave i barnevern gjennomføres i tredje studieår og består av en skriftlig bacheloroppgave og muntlig høring. Eksamen gjennomføres i gruppe på maks 3 studenter. Høgskolen godkjenner tema for oppgaven en nærmere fastsatt dato i 5. semester. Selvvalgt pensum må være godkjent tre uker før innlevering av skriftlig oppgave.

For å fremstille seg til denne eksamen, må følgende være gjennomført, godkjent eller bestått: ∙ Obligatoriske arbeidskrav
∙ Blokktester
∙ Studiesamtalen/bekreftet utdanningsplan
∙ Praksis 3 og 4
∙ Ferdighetstrening
∙ Selvvalgt pensum

Eksamen


Den skriftlige delen vurderes med bokstavkarakterer fra A-F, - jfr. avsnittet om vurderingsuttrykk. Den skriftlige delen må vurderes til E eller bedre for at studentene kan gå opp til muntlig høring. Studenter som får karakteren F, får anledning til å omarbeide oppgaven. Omarbeidet oppgave leveres innen 1. oktober i høstsemesteret. Dersom oppgaven vurderes til E eller bedre, arrangeres muntlig høring 1 måned etter innlevering. Presentasjonen av oppgaven i gruppe vurderes med bokstavkarakterene A- F, men det gis ikke egen karakter for denne delen. Dersom studentenes presentasjon ikke vurderes til bestått karakter må studenten opp til ny presentasjon. Denne arrangeres i høstsemesteret. Ved presentasjonen av oppgaven vurderes form, innhold og studentenes aktivitet/rolle. Den første delen av muntlig høring er knyttet til bacheloroppgaven, og selvvalgt pensum knyttet til den. Den andre delen av muntlig eksamen skal knyttes til selvvalgt pensum, selvvalgt pensum fra praksis i siste studieår og pensum i blokkene 3.1-3.4. Kommisjonen skal sørge for at eksaminasjonen dekker flere ulike områder i det selvvalgte pensumet. Studentens evne til å vurdere yrkesfaglige problemstillinger og anvende viten fra utdanningens kunnskapsområde vil også bli prøvet.

Karakter på bacheloroppgaven framkommer ved at karakter på skriftlig del (jf. ovenfor) justeres i henhold til studentens prestasjon på presentasjonen og kommisjonens spørsmål til oppgaven og selvvalgt pensum knyttet til denne. Kommisjonens spørsmål til oppgaven vurderes sammen med presentasjonen.

Tittelen på oppgaven skal være på norsk og engelsk.

Karakter for Eksamen 3 er karakteren for studentens prestasjon på muntlig høring.

Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 16. juni 2024 02:35:46