Fadderukene 2023: Åpningsquiz i regi av Halden Studentsamfund

For å sparke i gang studieåret 2023/24 , ønsker Halden Studentsamfund å invitere alle studenter til vår årlige ÅPNINGSQUIZ den 18. august

Fadderstyret sin logo

Fadderstyret sin logo

🎉 Hei alle sammen, Halden Studentsamfund gleder seg enormt til å ønske dere velkommen tilbake til campus for det nye akademiske året! 🎉

🏆 For å sparke i gang studieåret 2023, ønsker vi å invitere alle studenter til vår årlige ÅPNINGSQUIZ den 18. august! 🧠 Forbered deg på en kveld full av moro, vennskap og litt vennskapelig konkurranse!

🔥 ÅPNINGSQUIZ er ikke bare en vanlig quiz, det er en hjernebrytende maraton der du og teamet ditt vil bli testet på alt fra generell kunnskap til mer spesifikke kategorier. Om du er en filmnørd, musikkelsker, historiebuff eller et mattegeni, har vi noe for deg!

🎁 Det beste? Det er ikke bare æren du kjemper for - vi har masse premier å gi bort! Fra gavekort på lokale restauranter, kinobilletter til brusbrett og godteri, kan du forvente noen fantastiske belønninger for din innsats. Hvem sa at kunnskap ikke betaler seg?

💡 Så, kall sammen vennene dine, øv på trivia, og gjør deg klar til en kveld fylt med latter, læring, og selvfølgelig, premier! Om du er en veteran quizdeltaker eller dette er din første gang, garanterer vi at du vil ha det utrolig moro.

🎈 Husk, det handler ikke bare om å vinne, men om å møte nye mennesker, lære noe nytt, og starte studieåret på en fantastisk måte! Så, merk datoen, 18. august, og bli med oss for Super Quiz!

 

Følg med på Halden Studentsamfund sine sosiale mediekanaler @haldenstudentsamfund for oppdateringer og mer info om arrangementet. Vi gleder oss til å se dere der!

 

La oss gjøre dette studieåret uforglemmelig sammen. Hjertelig velkommen til Super Quiz! 💙

Halden Studentsamfund sin logo
Halden Studentsamfund sin logo

 

Publisert 8. aug. 2023 08:54 - Sist endret 8. aug. 2023 08:55