Studieteknikk del 2 - Fra prokrastinering til produktiv!

Det andre kurset i rekken dette semesteret handler om hvordan du kan unngå utsettelser og bli bedre på å styre tiden din med planlegging og tidsmestringsteknikker. Kurset krever påmelding, men er selvsagt gratis for alle våre studenter!

Synes dagene flyr forbi uten at du får gjort alt det du ønsker. Kanskje er du litt overveldet av alt arbeidet som forventes av deg som student? Eller kanskje du synes det er vanskelig å komme i gang, så du utsetter og utsetter? Kanskje har du også en jobb, familiesituasjon eller noe annet som gjør deg avhengig av å bruke studietiden din smart?

Du er ikke alene, og det finnes hjelp. I dette kurset skal vi se på hvorfor vi ofte utsetter kjedelige oppgaver og hva du kan gjøre for å overvinne denne trangen. Vi skal også se på hvordan du kan planlegge strategisk slik at du får kontroll på ukene dine. Til slutt skal vi se på flere teknikker du kan bruke for å øke produktiviteten din, slik at du får mest mulig ut av tiden du setter av til å studere. Målet er å hjelpe deg med å utvikle gode og produktive arbeidsvaner, slik at du kan lykkes med studiene dine og samtidig ha tid til jobb, familie, venner og fritidsaktiviteter.

 

Om kursholderen:
Olav Schewe er en av Norges fremste eksperter på studieteknikk og gikk selv ut med et av de beste vitnemålene fra Universitetet i Oxford ved hjelp av studieteknikk. Hans bok «Superstudent» er Norges mest solgte bok om studieteknikk og har i tillegg blitt oversatt til 18 språk. Oppfølgeren «Superhjernen» ble nominert til Brageprisen i 2020. Olav var selv en gjennomsnittselev som fikk toppkarakterer ved hjelp av studieteknikk. Nå jobber han på fulltid med å lære andre å lære bedre og overbevist om at alle kan lykkes med å lære ved hjelp av effektive teknikker.

Påmelding:

Kurset holdes på to tidspunkter 14. og 15. februar, velg det tidspunktet som passer deg best:

Lenke til påmelding 15. februar kl 17.00-18.45
https://us02web.zoom.us/webinar/register/3517046621665/WN_4sHQFM9NS9mdDrMNJqSfjA

Arrangør

Tone Skråning, Seksjon for studentoppfølging, Høgskolen i Østfold
Emneord: utsetter, komme i gang, planlegge, arbeidsvaner, lykkes i studier
Publisert 12. jan. 2024 16:03 - Sist endret 12. jan. 2024 16:03