Engelsk, påbyggingsstudium (30 studiepoeng)

Fakta om programmet

Studiepoeng:
30
Studiets varighet:
½ år
Studiestart:
Høst 2022
Undervisningsspråk:
Engelsk
Studiested:
Nettbasert med mulighet for undervisning og veiledning ved studiested Halden.
Åpner for søking:
1. februar
Ordinær søknadsfrist:
1. mars
Semesteravgift:
NOK 800

Ønsker du å videreutvikle dine ferdigheter i verdens mest utbredte språk? 

I dette påbyggingsstudiet får du en solid muntlig og skriftlig engelskkompetanse, samt en dyp forståelse av engelsk kultur og historie. Dette er en verdifull kompetanse i de fleste yrker, enten du jobber i privat eller offentlig sektor.

Dette studiet bygger på årsstudium i engelsk eller tilsvarende. Engelsk påbyggingsstudium vil sammen med din eksisterende utdanning, gi deg en sterk internasjonal profil.

Dette er et nettstudium som kan gjennomføres der du til enhver tid befinner deg. Gjennom vår læringsplattform vil du kunne oppdatere deg på fagstoff, og jobbe med oppgaver på egen hånd eller sammen med andre, på nett eller på campus.

 

Høsten 2022 tilbyr HiØ et tverrspråklig inspirasjonsseminar for språkstudenter: «Pangstart i språk». På seminaret vil du få et innblikk i grunnleggende språkfaglige temaer, i tillegg til at vi ønsker å vekke nysgjerrigheten og gleden ved språklæring. Seminaret er åpent for alle som tar et språkfaglig emne, samt GLU-studenter som tar norsk eller et annet språkfag. Velkommen!

For mer informasjon og påmelding, klikk her

Studenthistorier

Kontakt

Studieveileder: Tove Sørum

Telefon: +47 696 08 384

E-post: studier@hiof.no

Studieprogramansvarlig
Fakultet for lærerutdanninger og språk.
Instituttleder Martin Hollmann.