Masterstudium i fremmedspråk i skolen (120 studiepoeng)

Fakta om programmet

Studiepoeng:
120
Studiets varighet:
4 år
Studiestart:
Høst 2022
Undervisningsspråk:
Se den enkelte emnebeskrivelse
Studiested:
Høgskolen i Østfold. Nettbasert studium med tilbud om samlinger i Norge (studiested Halden) og Sverige (Göteborg).
Åpner for søking:
1. februar
Ordinær søknadsfrist:
1. mars
Semesteravgift:
NOK 600

Ta steget, bli lektor!

Med en master i fremmedspråk i skolen og godkjent lærerutdanning vil du ha solid kompetanse til å undervise i engelsk, fransk, spansk eller tysk, og samtidig få en internasjonal profil på din utdanning. 

Det du lærer i denne masterutdanningen går rett inn i skolehverdagen, slik at du umiddelbart kan bruke kompetansen du tilegner deg i klasserommet.

Dette er et nettstudium som går over 4 år (deltid). Det er også mulig å gjennomføre studiet på heltid over 2 år. Dette avtales eventuelt etter tilbud om opptak til studiet. I tillegg til nettundervisning tilbys det også en samling ved starten av hvert semester. Undervisningen skjer på målspråket via læringsplattformer.

 

 

  • Julie Casoli Uvsløkk er tidligere student på Masterstudium i fremmedspråk i skolen ved Høgskolen i Østfold. - Viktig med en mastergrad med direkte relevans for jobben min

    Julie Casoli Uvsløkk har studert Masterstudium i fremmedspråk i skolen ved Høgskolen i Østfold. Etter endt utdannelse fikk hun først jobb som forlagsredaktør for fremmedspråk. I dag jobber hun som doktorgradsstipendiat i språkdidaktikk ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning ved Universitet i Oslo.

  • Bildet viser Eirik Eide som har studert Masterstudium i fremmedspråk i skolen ved Høgskolen i Østfold. Tysklærer i ungdomsskolen

    Eirik Eide har studert Masterstudium i fremmedspråk i skolen ved Høgskolen i Østfold. I dag jobber han som tysklærer i ungdomsskolen.

 

Kontakt

Studieveileder: Tove Sørum

Telefon: +47 696 08 384

E-post: studier@hiof.no

Studieprogramansvarlig
Fakultet for lærerutdanninger og språk.
Undervisningsleder Martin Hollmann og programkoordinatorene førsteamanuensis Eva Lambertsson Björk (engelsk), førsteamanuensis Franck Orban (fransk), førstelektor Berit Grønn (spansk) og professor Kåre Sofjeld (tysk); alle ved Institutt for språk, litteratur og kultur.