Masterstudium i organisasjon og ledelse (120 studiepoeng) (2018–2022)

Fakta om programmet

Studiepoeng:
120
Studiets varighet:
4 år
Studiestart:
Høst 2018
Undervisningsspråk:
Se den enkelte emnebeskrivelse
Studiested:
Halden
Åpner for søking:
1. februar
Ordinær søknadsfrist:
1. mars
Semesteravgift:
NOK 600

Som leder har du sannsynligvis gjort deg verdifulle erfaringer innen organisasjon og ledelse. Dette masterstudiet gir deg anledning til å kombinere jobb med en lederutdanning slik at du får et faglig fundament som vil styrke dine forutsetninger for å lykkes som leder.

Studiet er også et godt valg for deg som har ambisjoner om en lederjobb i fremtiden.

Undervisning

Studiet gjennomføres på deltid over 4 år. Undervisningen foregår i samlinger fra onsdag til fredag, én gang i måneden, og er på den måten godt tilrettelagt for å kunne kombinere jobb og studium.  Samlingene gjennomføres normalt i tidsrommet 09.00 til 16.00. Erfaringsutvekslingen i samlingene er vesentlig i studiet og samlingene er derfor obligatoriske.

Datoer for samlinger 2018-2019 finner du her.

Studiet

Studiet har en tverrfaglig oppbygging. På den ene siden anvendes teorier og metoder fra ulike vitenskapelige fagområder. På den andre siden kan også teoriene og metodene som er rettet inn mot bestemte områder anvendes i ulike sektorer, bransjer og virksomhetstyper. 

I samlingene vil erfaringene du og dine medstudenter har fra arbeidslivet være en viktig ressurs. Teorier og metoder presenteres slik at du kan anvende dem til å løse utfordringer du møter i din egen arbeidshverdag, og med det store mangfoldet av bransjer og yrker som er representert, har dere mye å tilføre hverandre. 

Masterstudiet nyter stor respekt i næringslivet og den offentlige forvaltningen, for sin oppbygging og sine attraktive kandidater.

Studiet er offentlig finansiert, og du betaler kun en årlig semesteravgift på kr 1200,-.

 

Kontakt

Programledelse
Avdeling for økonomi, språk og samfunnsfag,
Studieleder Rita Duesund