Studiestart

Informasjon om studiestart for ditt studie finner du under studiestart på det du skal studere. Vi arbeider fortløpende med å få ut informasjon om studiestart for ditt studie. Hvis det ikke er er noe informasjon ennå kan du kom tilbake om en dag eller to å se da.

Information for international students at Master in Applied Computer Science

Studiestart for Y-veien og TRESS:

Har du fått opptak via Y-veien eller TRESS? Da skal du forholde deg til denne informasjonen. 

Studiestart for års- og bachelorstudier

Tirsdag 14. august 2018 er det semesterstart for nye studenter, med registrering, faddertildeling, åpningsseremoni og andre aktiviteter. Dette gjelder for deg som skal starte på et bachelorstudium, grunnskolelærerutdanning eller årsstudium. 

Hvor og når skal jeg møte første dagen?

Registrering for alle bachelorstudier, grunnskolelærerutdanninger og årsstudier foregår 14. august i høgskolens lokaler på Remmen i Halden.
Du finner program for dagen på www.hiof.no/studiestart fra 20. juni. 

Oppmøteplikt

Skal du starte på et bachelorstudium, årsstudium eller grunnskolelærerutdanning, er det oppmøteplikt til registrering. Dersom du ikke møter kan du risikere å miste studieplassen din.

Buss

Vi setter opp gratis buss fram og tilbake til studiested Fredrikstad. Bussen går direkte til og fra Halden (dvs. ingen stopp for av/påstigning). Påmelding til gratis buss vil du finne mer informasjon om på denne siden fra 20. juni.

Timeplan

Timeplanene vil være klare fra 1. juli.

Studiestart2014BHA.jpg

(BILDETEKST: Studenter følger sin linjefarge ved åpningsdagen i 2014 på studiested Halden. Foto: Bård Halvorsen)

På leting etter bolig?

Les mer om boligtilbudet, og husk å søke tidlig! 

Spørsmål rundt søknaden din eller opptak? 

Tilbud om opptak for studier i Samordna Opptak sendes ut 20.juli. Da kan du sjekke statusen din her. Har du noen andre spørsmål kan du se om du finner svaret på spørsmålet ditt på opptakskontorets sider.  Ta ellers kontakt med opptakskontoret på: opptak@hiof.no

Relevante linker:

FadderlekerVarsteFredrikstadBHA.jpg

BILDETEKST: Fadderleker i Fadderukene 2014, de to første ukene etter studiestart. Dette er studenter ved studiested Fredrikstad. Foto: Bård Halvorsen. 

Publisert 14. juni 2018 11:39 - Sist endret 20. juni 2018 14:35