Prorektor Kristi Grønvold Bache slutter ved HiØ og går til Kristiania

Vi har nylig fått beskjed om at prorektor Kristi Grønvold Bache har sagt opp sin stilling som prorektor ved høgskolen. Hennes kompetanse er ettertraktet og hun har fått tilbud om prorektorstilling ved Høgskolen Kristiania. 

Prorektor Kristi Grønvold Bache

Prorektor Kristi Grønvold Bache

Kristi kom til høgskolen fra jobben som seniorforsker og forskningsleder for slagambulansen i Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Hun har vært leder av Stiftelsen Norsk Luftambulanses forskningsklynge i Oslo, og har vært styremedlem i stiftelsen og i det internasjonale slagforskningsnettverket PRESTO. I tillegg har hun vært forsker ved Institutt for Medisinske Basalfag ved UiO og sjefredaktør i tidsskriftet Scandinavian Journal of Trauma, Resuscitation and Emergency Medicine. Som stipendiat arbeidet Grønvold Bache med kreftforskning ved Radiumhospitalet og hun har fire år som postdoktor ved University of California, San Diego. 

– Kristi har nylig dessverre informert meg om at hun sier opp sin stilling ved HiØ. Jeg er veldig lei meg for dette. Kristi har gjort og gjør en solid jobb, og det faktum at hun nå slutter er et tap for vår institusjon. Årsaken til at Kristi nå slutter er at hun er headhuntet til stilling som prorektor for forskning ved Høgskolen Kristiania. Jeg har derfor full forståelse for valget hun har tatt. Jeg ønsker Kristi all mulig hell og lykke i ny stilling. Det skal også sies at vi har Kristi værende ved HiØ frem til starten av 2024 og at vi derfor skal ha glede av hennes innsikt og arbeid frem til det. Vår sektor har utstrakt samarbeid, og vi kommer til å ha svært godt samarbeid med Kristi i tiden fremover sier rektor Lars-Petter Jelsness-Jørgensen.

– Dette kom litt brått på, men det er ikke alltid man kan styre slikt. Jeg har hatt en veldig fin tid som prorektor ved HiØ, og det er vemodig å nå se det gå mot slutten. Det har vært en lærerik reise der jeg har stiftet verdifulle bekjentskap innen forskjellige fagfelt. Å få jobbe så bredt og så mangfoldig har vært en sann glede, og HiØ vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte! Også må jeg si at jeg er veldig takknemlig for at jeg nå får mulighet til å bli kjent med Høyskolen Kristiania, at jeg blir vist denne tilliten er jo selvsagt stas, og jeg har mange tanker og ideer om hvordan jeg skal gripe dette an. Det gleder jeg meg til å dele, det blir et nytt eventyr sier prorektor for forskning og formidling Kristi Grønvold Bache.

Høgskolen ønsker Kristi lykke til i ny jobb.

Les mer:

Av Tore Petter Engen
Publisert 18. okt. 2023 14:30 - Sist endret 23. okt. 2023 08:10