Aktuelt

Aktuelle saker

 • pm-opptak2021 Svært gode opptakstall for språkstudier 23. juli 2021 10:02

  – Våre språkstudier er svært populære og de rekrutterer godt også utenfor vårt hjemfylke, sier en fornøyd rektor Lars-Petter Jelsness-Jørgensen ved Høgskolen i Østfold.

  Tallene fra årets opptak ble offentliggjort av Samordna opptak (SO) i dag.

 • rudi-sommer EXPOnert for de nyeste studentprosjektene 23. juli 2021 08:00

  Som barn fikk Rudi jakte på ildfluer. Som EXPO-leder har han lett etter de lyse ideene for å få til en digital utgave av den populære utstillingen.

 • emma-strombeck Til høsten blir hun lærerstudent ved HiØ 21. juli 2021 08:30

  Men først skal Emma Strømbeck nyte sommeren sammen med familie og venner. Hun kjenner flere som har studert ved høyskolen og har hørt veldig mye bra om lærerstudiet. Nå er hun spent på hvordan det blir å selv være student.

Arrangementer

 • shutterstock_418409527 Digitalt forkurs i studieteknikk (live webinar) 2. aug. 2021 16:00

  Som student bruker du over tusen timer i året på å studere, men hvor mye tid bruker du på å forbedre måten du lærer på? Med gode studieteknikker og vaner vil du lære bedre, oppleve mindre frustrasjon og ha mer tid til overs. Høgskolen i Østfold tilbyr derfor et eget forkurs i studieteknikk for nye og nåværende studenter. Kurset vil gå i dybden på effektiv læring slik at du kan få en flying start på semesteret.

 • plutselig-student-hva-na Plutselig student - hva nå? 9. aug. 2021 10:00

  Velkommen til en digital introduksjonsdag! Vi gleder oss veldig til å møte deg! Her vil du få vite mer om hvilke forventninger som stilles til deg som student, du kan dele dine håp og drømmer for studietiden. Du får også treffe de studentene som står bak mange av de spennende og morsomme arrangementene du kan delta i mens du studerer hos oss.

 • studiestart1 Digital åpningsseremoni 10. aug. 2021 09:00

  Vi kick-starter studieåret med en livesending!