Aktuelt om HiØ

Publisert 21. des. 2021 19:06

I samarbeid med Virke kårer Ungt Entreprenørskap «Årets Entreprenørskapslærer 2021». Prisen går til den læreren som utmerker seg mest med entreprenørskap i skolen. Årets vinner er Matthew Lynch som er foreleser i entreprenørskap ved Høgskolen i Østfold.

Språkvitere Alexander K. Lykke og André Dannevig foran plakat.
Publisert 21. des. 2021 13:25

Alexander K. Lykke, førsteamanuensis ved Instituttet for språk, litteratur og kultur og spesialist i norrønt språk, har bidratt i den kjempepopulære serien "Beforeigners". I dette intervjuet forteller han om sine bidrag og hvordan du kan – og burde – bli en ekspert i norrønt du også.

Bildet viser to studenter som sitter ved et bord og utstyr til Bokstavøya. Foran på bordet foran dem ligger blant annet mange små papirparaplyer i forskjellige farger.
Publisert 25. nov. 2021 09:55

Bokstavøya - ordene som forsvant - er tittelen på et tverrfaglig, spennende og vellykket Storyline-opplegg om livsmestring som studenter i grunnskolelærerutdanningen for 1-7. trinn nylig gjennomførte.

Dette foto viser en samling av ni bilder med lærerstudentene som tok over 2 Østfold-skoler i oktober 2021.
Publisert 5. nov. 2021 12:00

Stolte tok de over to skoler en hel uke. Nå er lærerstudentene i gang med masteroppgaven. Til våren kan de søke jobbe på barne- og ungdomsskoler som de første lærere med 5 års grunnskolelærerutdanning fra Høgskolen i Østfold.