Aktuelle saker

Illustrasjon - Glade studenter
Publisert 23. juli 2021 10:02

– Våre språkstudier er svært populære og de rekrutterer godt også utenfor vårt hjemfylke, sier en fornøyd rektor Lars-Petter Jelsness-Jørgensen ved Høgskolen i Østfold.

Tallene fra årets opptak ble offentliggjort av Samordna opptak (SO) i dag.

Publisert 21. juli 2021 08:30

Men først skal Emma Strømbeck nyte sommeren sammen med familie og venner. Hun kjenner flere som har studert ved høyskolen og har hørt veldig mye bra om lærerstudiet. Nå er hun spent på hvordan det blir å selv være student. 

Publisert 17. juli 2021 08:30

Åsa Lier jobber med HMS ved høyskolen og kan se tilbake på en hektisk periode med covid-19 håndtering og deltakelse i smittesporingsteamet. Hun har savnet den uformelle praten på jobb i tiden vi har lagt bak oss og  håper vi kan være mer fysisk tilstede på jobb etter sommeren. 

Publisert 13. juli 2021 08:00

Høgskolens studiedirektør Frid Sandmoe gleder seg til en ferie med både fjellturer og tid ved sjøen. Ikke minst ser hun frem til å være i feriemodus med sine unge, voksne barn etter ett tøft korona-år. 

Publisert 10. juli 2021 06:00

Tore Petter Engen tilbringer ofte flere sommerdager på to hjul i Frankrike, men i år har høgskolens informasjonssjef tatt med seg trimkameraten Falk på bobiltur Norge rundt.

Bilde av høyskolen og portrettbilder av nye prodekaner.
Publisert 8. juli 2021 10:54

Høyskolens seks prodekaner er på plass til oppstarten av høstsemesteret. Prodekanstillingene er et ledd i omorganiseringen av høyskolen der avdelingene erstattes av fakulteter.