Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon (2018–2021)

Fakta om programmet

Studiepoeng:
180
Studiets varighet:
3 år
Studiestart:
Høst 2018
Undervisningsspråk:
Se den enkelte emnebeskrivelse
Studiested:
Halden
Åpner for søking:
6. februar
Ordinær søknadsfrist:
15. april
Semesteravgift:
NOK 600

Er du glad i å skrive og formidle? Vil du forandre samfunnet gjennom kommunikasjon?

For å forandre samfunnet, må du kunne forstå det, og du må kunne kommunisere overbevisende. Dette lærer du hos oss. Studiet er helt unikt i Norge og kombinerer skriving og formidling på norsk og engelsk, med kunnskap om samfunnet vårt i et internasjonalt perspektiv.

Hva lærer du?

Du lærer om retorikk, PR, samfunnsforståelse og mediekunnskap, spesielt sosiale medier. Med denne kunnskapen skal du lære å kommunisere godt både på norsk og engelsk. Du får også grunnleggende kunnskap i markedsføring og det er mulig å inkludere et valgemne i fremmedspråk (fransk, spansk eller tysk) i studiet.

Undervisningen

Undervisningen skjer i form av forelesninger, men du får også mulighet til å prøve ut teori i praksis. Dette gjør du ved å løse virkelighetsnære caser, og ikke minst gjennom et tre måneders praksisopphold i en spennende bedrift eller organisasjon. I studiets 4. semester utveksler du til en av våre partnerinstitusjoner i et engelskspråklig land, et opphold du vil få stort utbytte av både faglig, sosialt og personlig.

"Etter kun noen uker inn studiet fikk jeg opp øynene for hva som foregår rundt i verden, hvorfor det skjer og hvilke følger handlingene kan få. Jeg lærte om hvor enkelt mennesker kan forme, farge og skape en ønsket virkelighet. Jeg lærte også hvorfor kulturelle misforståelser oppstår, og om hvordan jeg selv kan kommunisere profesjonelt og lykkes i fremtiden – både på et nasjonalt og et internasjonalt plan."

(Henriette Bendiksen, 3.årsstudent ved Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon)

Les mer om hverdagen som BIK-student på studiets blogg og facebookside.

Kontakt

Programledelse
Avdeling for økonomi, språk og samfunnsfag,
Programkoordinator Mari Hellum / Studieleder Rita Duesund