Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon

Fakta om programmet

Studiepoeng:
180
Studiets varighet:
3 år
Studiestart:
Høst 2022
Undervisningsspråk:
Norsk og engelsk
Studiested:
Halden
Åpner for søking:
1. februar
Ordinær søknadsfrist:
20. april
Semesteravgift:
NOK 800

Brenner du for kommunikasjon og formidling? Er du samfunnsengasjert og opptatt av andre kulturer?

Hos oss lærer du å bruke retorikk og historiefortelling til å formidle med overbevisning. Du får også testet ut teori i praksis gjennom blant annet å utarbeide innhold til sosiale medier, podcast, video og digital markedsføring.

I dette studiet kan du velge mellom to fordypninger:

  • Strategisk kommunikasjon, hvor du blant annet lærer deg mer om profesjonell, interkulturell og bedriftskommunikasjon. I denne fordypningen legges det vekt på arbeidspraksis / bedriftsprosjekt i 6. semester.
  • Politisk kommunikasjon, hvor det legges vekt på politikk og kommunikasjon. Her lærer du deg blant annet mer om politisk kommunikasjon og propaganda, moderne politisk teori og internasjonal politikk.

Studenthistorier

Stort behov for BIK-ere i kommunikasjonsbransjen (blogg.hiof.no)

Slik fikk jeg jobben som Social Media Executive (blogg.hiof.no)

Den som intet våger, intet vinner (blogg.hiof.no)

  • Kawser Mudey studerer Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon ved Høgskolen i Østfold Fra sykepleier til kommunikasjonsstudent

    Et ønske om endring og en søken etter ny kunnskap førte Kawser Mudey fra fast stilling som sykepleier tilbake til skolebenken. Valget falt på Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon og studiet har åpnet for flere nye muligheter og nettverk.

  • Steven Aloke Bye er tidligere student på Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon på Høgskolen i Østfold Markedsansvarlig

    Steven Aloke Bye tok Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon (BIK) ved Høgskolen i Østfold. Kompetanse og erfaringer fra studiet har gitt han et solid fundament i stillingen som markedsansvarlig på Handelshøyskolen BI.

Kontakt

Studieveileder: Karin Helene Anker Rasch

Telefon: +47 696 08 138

E-post: studier@hiof.no

Studieprogramansvarlig
Fakultet for informasjonsteknologi, ingeniørfag og økonomi.
Undervisningsleder Susanne Stigberg.