Bachelorstudium i økonomi og administrasjon

Fakta om programmet

Studiepoeng:
180
Studiets varighet:
3 år
Studiestart:
Høst 2022
Undervisningsspråk:
Norsk og engelsk. Se den enkelte emnebeskrivelse.
Studiested:
Halden.
Åpner for søking:
1. februar
Ordinær søknadsfrist:
20. april
Semesteravgift:
NOK 600

Næringsliv og offentlig sektor har behov for ansatte med kompetanse innenfor fag som økonomistyring, regnskap, finansiering, organisasjonsteori, etikk og bærekraft, strategi og ledelse.

Er du interessert i å lære hvordan du kan styre verdiskapingen i en bedrift med lønnsomhet, ivareta bærekraftsmålene og skape god trivsel for de ansatte? Eller kanskje du senere vil arbeide med økonomistyring i en privat eller offentlig virksomhet, og forstå hvordan økonomien i sin helhet fungerer og påvirker samfunnet?

En fullført bachelorgrad i økonomi og administrasjon vil være en solid yrkesrettet høyere utdanning, for deg som ønsker en karriere innenfor økonomi og ledelse.

Studenthistorier

  • ylber-isufi Systemkonsulent Prisolve AS 12. nov. 2020

    Ylber Isufi jobber som systemkonsulent hos Prisolve AS. Han studerte Bachelor i økonomi og administrasjon ved Høgskolen i Østfold og ble uteksaminert våren 2019.

  • mohammadreza-allahdadi Deltid associate & Studentassistent 28. okt. 2020

    Mohammadreza Allahdadi jobber som deltid associate i PwC og studentassistent ved Høgskolen i Østfold. Han studerte Bachelor i økonomi og administrasjon ved Høgskolen i Østfold og ble uteksaminert våren 2020.

  • fredrik-flingtorp Kunderådgiver/Finansrådgiver 28. okt. 2020

    Fredrik Flingtorp jobber som kunderådgiver/finansrådgiver i SpareBank 1 Østfold Akershus. Han studerte Bachelor i økonomi og adminstrasjon på Høgskolen i Østfold og ble uteksaminert våren 2019.

Kontakt

Studieveileder: Natalie Tvete Isaksson

Telefon: +47 696 08 143

E-post: studier@hiof.no

Studieprogramansvarlig
Fakultet for informasjonsteknologi, ingeniørfag og økonomi.
Instituttleder June Merete Solberg Tolsby.