Bachelorstudium i språk

Fakta om programmet

Studiepoeng:
180
Studiets varighet:
3 år
Studiestart:
Høst 2022
Undervisningsspråk:
Norsk og engelsk avhengig av emnevalg samt engelsk, fransk, spansk eller tysk i henhold til hvilke to språk studenten velger. Se pkt. «Undervisnings-, lærings- og vurderingsformer» samt den enkelte emnebeskrivelse.
Studiested:
Nettbasert med mulighet for samlinger og veiledning ved studiested Halden.
Åpner for søking:
1. februar
Ordinær søknadsfrist:
20. april
Semesteravgift:
NOK 600

Er du glad i språk og kultur? Har du tenkt over at økt bruk av digital teknologi er med på å endre måten vi bruker språk og kommuniserer på? Med en bachelor i språk får du god innsikt i litteratur og kultur, og du kan samarbeide med mennesker fra ulike land og kulturer i framtidig yrkesliv og videre studier.

Du opparbeider deg kompetanse i tekstforståelse, praktisk språkbruk og informasjons- og erfaringsdeling, i formelle og uformelle situasjoner. Vårt nettbaserte bachelorstudium i språk vil gi deg en særegen internasjonal profil, som kan åpne dørene til mange spennende opplevelser og arbeidsmuligheter. Det er også et godt grunnlag for videre studier på masternivå.

 

 

 

Studenthistorier

Kontakt

{## [if image != null] <img src="[val view-url([img-uri])]" alt="" /> [/if] – Symbol 'image' not defined ##}

Studieveileder: Tove Sørum

Telefon: +47 696 08 384

E-post: studier@hiof.no

Studieprogramansvarlig
Fakultet for lærerutdanninger og språk.
Undervisningsleder Martin Hollmann. Koordinatorer for språkfagene: førsteamanuensis Daniel Lees Fryer (engelsk); førsteamanuensis Anje M. Gjesdal (fransk); førsteamanuensis Wladimir Chavez (spansk), professor Peter Langemeyer (tysk); Institutt for språk, litteratur og kultur. Kontaktperson for IT-emner: Monica Kristiansen Holone; Institutt for informasjonsteknologi og kommunikasjon. Bachelorstudiet er et samarbeid mellom Institutt for språk, litteratur og kultur (SLIK) og Institutt for informasjonsteknologi og kommunikasjon. (ITK)