Bachelorstudium i ingeniørfag - maskin: digital konstruksjon og robotisering, Y-veien

Fakta om programmet

Studiepoeng:
180
Studiets varighet:
3 år
Studiestart:
Ikke opptak 2022
Undervisningsspråk:
Se den enkelte emnebeskrivelse
Studiested:
Fredrikstad
Åpner for søking:
1. februar
Ordinær søknadsfrist:
1. mars
Semesteravgift:
NOK 600

Dette studiet er for deg som ønsker å ta del i utviklingen av nye produkter og komponenter for å løse morgendagens utfordringer.  

Studiet gir deg ferdigheter i konstruksjon, materialer, produksjon og energi. Du vil opparbeide deg kompetanse i bruk av digitale modellerings- og analyseverktøy ved design av nye produkter med riktige løsninger for ytelse, kvalitet og bærekraft. I vår produksjonslab vil du kunne planlegge og bygge fremtidens robotiserte produksjonslinje. Som ferdig utdannet maskiningeniør kan du delta i og lede utviklingsprosesser i tverrfaglige team.

 

Sommerkurs 2022

Som student gjennom Y-veien starter du med et 8-ukers sommerkurs i matematikk med oppstart i juni. Sommerkurset avsluttes før ordinær studiestart i uke 33.

 

Grønne ingeniørstudier ved Høgskolen i Østfold

Ingeniørstudiene ved Høgskolen i Østfold gjør et grønt taktskifte for bedre å matche arbeidsmarkedet og samfunnets behov for grønne løsninger. De grønne studiene består av bachelor bygg og miljø, bachelor elektro: elektronikk og grønn energi og bachelor maskin: digital konstruksjon og robotisering. Alle studiene har fokus på bærekraft, innovasjon, teknologi og tverrfaglig samarbeid.

Studenthistorier

 

Kontakt

Studieveileder:  Solveig Berge

Telefon: +47 696 08 632

E-post: studier@hiof.no

Studieprogramansvarlig
Fakultet for informasjonsteknologi, ingeniørfag og økonomi.
Instituttleder Martin Tandberg