Programmet tar ikke opp nye studenter

Oppbygging og gjennomføring (2019–2020)

Studiets oppbygging og innhold

Studiet består av to emner som kan tas uavhengig av hverandre, men det anbefales at emnet Regning som grunnleggende ferdighet tas før emnet Utvikling av regneferdighet og arbeid med nasjonale prøver.

Undervisnings-, lærings- og vurderingsformer

Undervisnings- og læringsformer
Studiet går over to semestre og er emnebasert, 15 studiepoeng per semester. Det er organisert som samlinger med tre fysiske samlinger à to dager i hvert semester. Samlingene vil inneholde varierte arbeidsformer; forelesning, oppgaver, dialog, refleksjon, tilbakemelding, veiledning og kunnskapsdeling. Elektronisk læringsplattform benyttes til informasjon, fagstoff, oppgaver og innleveringer.

Det kan være aktuelt å benytte annet kommunikasjonsverktøy mellom samlingene.

Arbeidskrav
Til hvert emne tilhører arbeidskrav som må være godkjente for å kunne framstille seg til eksamen. I begge emnene gis det veiledning og tilbakemelding knyttet til arbeidskrav. Det forventes at studenten tar ansvar for å søke veiledning. Arbeidskrav vurderes til Godkjent / Ikke godkjent.

Eksamen
Studentene møter både muntlige og skriftlige eksamensformer i studiet. Det benyttes bokstavkarakterer A-F, samt Bestått / Ikke bestått på enkelte deler. Se emnebeskrivelsene.

Plagiatkontroll/fusk
Arbeidskrav og eksamensbesvarelser kan bli gjenstand for plagiatkontroll. Besvarelser som er helt eller delvis identiske vil ikke bli godkjent og vil anses som fusk eller forsøk på fusk. Se for øvrig forskrift om eksamen, studirett og grader ved Høgskolen i Østfold

Praksis

Praksisnære komponenter er en integrert del av studiet, og studentene må undervise på mellom- og/eller ungdomstrinnet parallelt med studiet.

Forsknings- og utviklingsarbeid

Undervisningen i studiet vil være forskningsbasert, og gi oppdatert kunnskap innen fagområdet.

Evaluering av studiet

For å kunne tilby en aktuell og relevant utdanning av god kvalitet er høgskolen avhengig av studentenes tilbakemeldinger og at du deltar i evaluering av studiene. Dette studieprogrammet blir jevnlig evaluert for å sikre og utvikle kvaliteten i programmet:

  • Det blir gjennomført evalueringer av de enkelte emnene etter rutinene for kvalitetsarbeid ved Høgskolen i Østfold.
  • I tillegg vil Utdanningsdirektoratet gjennomføre egne deltakerundersøkelser.

Litteratur

Litteraturlister som er publisert for emner frem i tid kan bli oppdatert foran hvert semester. Oppdatert litteraturliste vil være tilgjengelig i emnebeskrivelsene ved semesterstart. 

Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 24. mai 2024 03:24:37