Bachelorstudium i ingeniørfag - elektro: elektronikk og grønn energi, TRESS

Fakta om programmet

Studiepoeng:
180
Studiets varighet:
3 år
Studiestart:
Juni 2022
Undervisningsspråk:
Norsk, deler av undervisning kan bli gitt på engelsk
Studiested:
Fredrikstad
Åpner for søking:
1. februar
Ordinær søknadsfrist:
1. mars
Semesteravgift:
NOK 800

Elektrisitet er en av grunnpilarene i det moderne samfunn. Alt rundt oss har en forbindelse til elektrofaget. Vil du være med å utvikle nye løsninger for fremtiden?

Bachelorstudiet i ingeniørfag – elektro: elektronikk og grønn energi, TRESS er et spennende studium der du lærer om teknologi som vi trenger for å utvikle nye bærekraftige løsninger for fremtiden. Du lærer å utvinne og overføre energi fra våre grønne energikilder og omsette dette til nytte for hver enkelt av oss. Du lærer hvordan smarte sensorer kommuniserer med hverandre i et nettverk og hvordan dette kan brukes til intelligent styring som gir energieffektive løsninger. 

Sommerkurs 2022

Som student gjennom TRESS starter du med et 8-ukers sommerkurs i matematikk med oppstart i juni. Sommerkurset avsluttes før ordinær studiestart i uke 33.

Grønne ingeniørstudier ved Høgskolen i Østfold

Ingeniørstudiene ved Høgskolen i Østfold gjør et grønt taktskifte for bedre å matche arbeidsmarkedet og samfunnets behov for grønne løsninger. De grønne studiene består av bachelor bygg og miljø, bachelor elektro: elektronikk og grønn energi og bachelor maskin: digital konstruksjon og robotisering. Alle studiene har fokus på bærekraft, innovasjon, teknologi og tverrfaglig samarbeid.

Kontakt

Studieveileder:  Solveig Berge

Telefon: +47 696 08 632

E-post: studier@hiof.no

Studieprogramansvarlig
Fakultet for informasjonsteknologi, ingeniørfag og økonomi.
Instituttleder Martin Tandberg og studentkontakt Reidar Nordby