Grunnskolelærerutdanning for trinn 1-7 (300 studiepoeng)

Fakta om programmet

Studiepoeng:
300
Studiets varighet:
5 år
Studiestart:
Høst 2022
Undervisningsspråk:
Norsk
Studiested:
Halden
Åpner for søking:
1. februar
Ordinær søknadsfrist:
20. april
Semesteravgift:
NOK 800

Studiet er utlyst på restetorget.

Ønsker du å gi av deg selv, bruke dine evner og gjøre en forskjell for barn og unge? Dette studiet gir deg mulighet til å arbeide i et av samfunnets viktigste yrker. Læreryrket er krevende og sammensatt, men samtidig givende og svært spennende!

Grunnskolelærerutdanning for trinn 1-7 (GLU 1-7) har fokus på 1.-7. trinn i barneskolen, men gir deg også mulighet til undervise i hele grunnskolen.

Fra og med opptaket til studieåret 2022-2023 kan du få opptak til grunnskolelærerutdanningene på bakgrunn av to ulike karakterkrav. Les mer om de alternative opptakskravene under Opptak.

Ønsker du å bli grunnskolelærer, men mangler karakterkrav i matematikk, eller ønsker å forbedre karaktersnittet ditt fra videregående, tilbyr Universitetet i Sørøst-Norge et landsdekkende nettbasert kurs i matematikk. Frist for påmelding er 1. februar 2022.

Høsten 2022 tilbyr HiØ et tverrspråklig inspirasjonsseminar for språkstudenter: «Pangstart i språk». På seminaret vil du få et innblikk i grunnleggende språkfaglige temaer, i tillegg til at vi ønsker å vekke nysgjerrigheten og gleden ved språklæring. Seminaret er åpent for alle som tar et språkfaglig emne, samt GLU-studenter som tar norsk eller et annet språkfag. Velkommen!

For mer informasjon og påmelding, klikk her  

Kontakt

Studieveileder: Åsmund Solli

Telefon: +47 69 60 81 37

E-post: studier@hiof.no

Studieprogramansvarlig
Fakultet for lærerutdanninger og språk.
Programleder Lin Elisabet Sandhaug Ramberg