Personaladministrasjon/personalledelse (15 studiepoeng)

Fakta om programmet

Studiepoeng:
15
Studiets varighet:
½ år
Studiestart:
Høst 2022
Undervisningsspråk:
Norsk
Studiested:
Fredrikstad, deltid.
Åpner for søking:
15. april
Ordinær søknadsfrist:
31. mai
Semesteravgift:
NOK 800
Studieavgift:
NOK 23 800

Motiveres du av å gjøre andre gode?

Personaladministrasjon og personalledelse tar opp sentrale spørsmål knyttet til personalarbeid i en virksomhet. Studiet gir deg grunnleggende innsikt i en rekke rammebetingelser som det er viktig å ha kunnskap om i dagens arbeidsliv. Med økt kunnskap får du trygghet og evne til å foreta selvstendige og presise vurderinger innen personaladministrasjon og personalledelse. Kravene til ledelseskompetanse er økende innen offentlig og privat virksomhet, det betyr at personer som har slik kompetanse er attraktive på arbeidsmarkedet.

Studiet organiseres med utgangspunkt i studentaktive arbeidsformer. Dette innebærer at eksempler fra din egen arbeidsplass, alternativt fra annen tilgjengelig arbeidsplass, integreres i studiet. Undervisningen vil veksle mellom forelesninger, veiledning, diskusjoner og individuelt arbeid.

Studiet foregår på kveldstid, en kveld i uken samt noen lørdager, over ett semester. Det betyr at du kan kombinere jobb og studier.

Vil du melde din interesse for studiet før søknadsperioden er i gang? Fyll ut skjemaet "Registrer din interesse", så sender vi deg en påminnelse når studiet åpner for innsøking.

Registrer din interesse

Se studiets introduksjonsfilm med fagansvarlig Åshild Egerdal:

Kontakt

Studieveileder: Bjørg Knoph

Telefon: +47 696 08 829

E-post: videre@hiof.no

Studieprogramansvarlig
HiØ VIDERE.
Institutt for velferd, ledelse og organisasjon: Førsteamanuensis Sol Skinnarland og Åshild Egerdal (fagansvarlig) og Lena Therese Tolfsen (undervisningsleder).