Økonomi og administrasjon ved Queensland University of Technology, Australia (høst 2019)

Sigmund Vedvik: Studieopplegget de har på QUT er vanvittig bra. Det er veldig lærerikt og du har god kontakt med foreleser.

Jeg studerer økonomi på Høgskolen i Østfold, og studerte da Business på QUT. Fagene jeg valgte var HRM, Management, Data Analysis og Brand Management. Studieopplegget de har på QUT er vanvittig bra. Det er veldig lærerikt og du har god kontakt med foreleser. Kvaliteten på Datanalyse, Management og HRM var veldig bra. Brand Management var litt rushet gjennom hele året.

Jeg Utvekslet første Semester på tredje året mitt innenfor Økonomi og Administrasjon. Høsten 2019. Skolen er av topp kvalitet, veldig profesjonell og bra plasser. 

Videre så er skolen omringet av en nydelig botanisk hage som er helt nydelig å ta seg en pause i.

Skolen startet 23.July men vi kom tidlig July, da fant vi et Hostel å bo på et par dager og letet rundt etter steder og bo. Det er ikke noe problem med å finne leiligheter, studentleiligeter osv. Det er veldig mye av det i Brisbane, hvor vi var. Fadder uken var helt ok, litt aktiviteter og noe bli kjent programmer. Enn blir lett kjent med folk der ettersom 60% av utvekslingsstudentene er Norske.

Det sosiale livet i Brisbane er veldig bra. Mye aktiviteter og turer. Et stort flertall av elevene dro til steder som Byron Bay, Gold Coast, Bali, Fiji, Melbourne, Sydney osv. Skolen Tilbyr en rekke sosiale aktiviteter som Klatring, svømming, tennis, volleyball, fotball, boksing, og annet. Det er nok å finne på. Vi Bodde på noe som heter Student one, en student bolig med veldig høy kvalitet og med bra fasiliteter. Men, en burde beregne og i hvert fall bruke 6000kr per måned for leie.

Hvis du liker å feste så er det store muligheter for det. Alkohol er ganske billig, og det er mye bra utesteder i Brisbane.

Videre så får du mye ut av en slik tur som dette. Du møter en fantastisk kultur, mye mennesker, mat, og aktiviter. Jeg anbefaler på det sterkeste å reise til Australia ettersom jeg absolutt ønsker å dra tilbake på masteren. Her er en del bilder fra turen.

Bali

North Stradbroke Island Beach
Byron Bay

 

Publisert 17. jan. 2020 09:54 - Sist endret 17. jan. 2020 10:27