Studentrapporter og blogger

Publisert 2. sep. 2022 16:35

Eivind Andresen: Flesteparten av internasjonale studenter kommer til å være fra Frankrike eller Tyskland, så vær forberedt på at du som nordmann er en viking. Det er bare å spille med. Jeg personlig kom veldig godt overens med mange av de tyske. De har jeg fortsatt kontakt med, og jeg drar til og med ned for å besøke en av dem i morgen. Ikke undervurder de kjennskapene til andre mennesker du kommer til å få.

Publisert 2. sep. 2022 16:14

Erasmus+ utvekslingsstudent Trine E. Martinsen: Jeg er veldig glad for at jeg utvekslet. Emnene i seg selv var veldig spennende og grundige, og jeg kommer til å få bruk for masse av det jeg har lært, samtidig som det har åpnet opp ny tankegang for videre arbeid for min del. Det har vært deilig å komme bort fra rutinene hjemme og bare være til stede. Jeg anbefaler absolutt et utvekslingsopphold i utlandet for personlig og faglig utvikling!

Publisert 2. sep. 2022 15:04

Erasmus+ utvekslingsstudent Sanne Dahl Nylund: Jeg føler det har vært tre måneder der jeg har fått utfordret meg selv, lært mye om ett nytt land, lært å kjenne mange nye mennesker, og ikke minst utviklet meg faglig. Når jeg ser tilbake på tiden i Wien er jeg veldig glad, og angrer ikke.

Publisert 2. sep. 2022 13:51

Erasmus+ utvekslingsstudent Silje K. Johansen: Jeg har fått mange nye erfaringer både faglig og personlig. Blant annet har jeg fått oppleve hvordan bioingeniører jobber i Østerrike i forhold til Norge, og om hvordan det er å jobbe med personer og kommunisere med disse på andre språk (engelsk og tysk). I tillegg har jeg fått muligheten til å bo i en kjempe fin by og oppleve denne!

Publisert 22. sep. 2021 13:16

Karl-Johan Amundsen, Erasmus+ utvekslingsstudent: Jeg har personlig hatt enormt utbytte av denne opplevelsen. Både på et faglig og personlig plan har jeg tatt nye steg. Det å komme til en helt ny by og ikke vite noe og måtte bli kjent med nye folk, nytt skolesystem, nye fag var flotte erfaringer man kan ta med seg videre. Å utveksle er en opplevelse jeg vil anbefale alle som har muligheten. Jeg ble veldig glad i byen jeg var i og folkene jeg traff. I tillegg lærte jeg mye jeg kan ta med meg videre på veien ut i arbeidslivet.