HiØ VIDERE

Om HiØ VIDERE

HiØ VIDERE  er høgskolens enhet for oppdragsvirksomhet og skal ivareta all eksternfinansiert etter- og videreutdanning for høgskolens tre fakulteter. Vi tilbyr videreutdanninger, deltidsstudier og kurs tilpasset dagens arbeidsmarked.

Søknadsperioden for deltidsstudier er i gang - kombiner jobb og utdanning!

Kontinuerlige endringer og økende omstillingshastighet gjenspeiler dagens arbeidsliv. Dette gir økt behov for riktig kompetanse. Vi tilbyr videreutdanninger og deltidsstudier (betalingsstudier) tilpasset dagens arbeidsmarked fra høsten.

Kompetanseheving for dine ansatte? Vi skreddersyr tilbud for din bedrift.

HiØ VIDERE kan bistå med utvikling av videreutdanning og deltidsstudier, arrangere konferanser og kurs, eller kartlegge din virksomhets kompetansebehov. Som oppdragsgiver bestemmer du selv oppdragets omfang og varighet.Kompetanseheving tilbys innenfor høyskolens fagområder.

Betalingsbetingelser

Praktisk informasjon om betalingsbetingelser og studieavgifter ved HiØ VIDERE. 

Angrerett

Praktisk informasjon om angrerett og oppsigelse av studieplass ved HiØ VIDERE.

Søknadsperioder

HiØ VIDERE har tre ordinære søknadsperioder i løpet av studieåret. I enkelte tilfeller gjøres det også opptak utenom disse periodene, men det gjelder kun for enkelte oppdragsstudier. 

Ansatte

Vil du samarbeide med oss?

Kontakt oss på telefon 69 60 80 00 eller send oss en e-post videre@hiof.no

 

Aktuelt

 • 101-3dprintverkstedweb Styrket fokus på operativt forbedringsarbeid i egen virksomhet 8. nov. 2021

  Kontinuerlig forbedring er og har vært et sentralt satsingsområde i både bedrifter og virksomheter. Kravet til endringer i forhold til det grønne skifte og digitalisering illustrerer behov for omstilling og kontinuerlig forbedring. Lean sensei og lærebokforfatter Bjarne Berg Wig og Gunnar Andersson fra Høgskolen i Østfold og Lean Forum Østfold har sammen utviklet et praksisnært studie- og kurstilbud med hands-on veiledning i egen bedrift. Planlagt oppstart januar 2022.

 • 30712270_10100134992002468_8829052090136395776_n Fordypning i Konsekvenspedagogikk – gir en unik kompetanse ikke alle har! 26. okt. 2021

  - Studiene i Konsekvenspedagogikk 1 og 2 har gitt meg gode verktøy for videre refleksjon hos meg selv, men også en større bevissthet på hvordan jeg møter andre mennesker i pedagogisk sammenheng, sier student Tina Flobergseter (30) fra Fredrikstad.

 • tonje-nordal-pedersen Fra Bergen til Halden for videreutdanning 26. okt. 2021

  - Jeg drar alltid fornøyd hjem fra helgesamling, med den følelsen at jeg har lært noe nytt, sier deltidsstudent Tonje Nordal-Pedersen (34) fra Bergen.

 • 50813344036_99511e8051_o Still sterkere på arbeidsmarkedet - ta mer utdanning! 13. apr. 2021

  Kontinuerlige endringer og økende omstillingshastighet gjenspeiler dagens arbeidsliv. Dette gir økt behov for riktig kompetanse. Vi tilbyr et bredt utvalg av deltidsstudier og videreutdanninger, tilpasset dagens arbeidsmarked. Alle våre studier gjennomføres på deltid, så du kan kombinere jobb og utdanning!

 • 104-lu-barnehagetegnestundsmilweb Gladnyhet til barnehageansatte og andre med hjerte for barnehager! 29. okt. 2020

  Torsdag 29. oktober lanseres nettstedet OsloVikenbarnehager.no. Her finner du inspirasjon og ideer til pedagogisk utviklingsarbeid og arbeid med ulike fagområder for deg som jobber i barnehage.

 • studietilbud-2020-(1) Er du klar for å øke din kompetanse og stille sterkere i arbeidsmarkedet? 18. mars 2020

  Høgskolen i Østfold tilbyr fra høsten et bredt utvalg av interessante videreutdanninger og deltidsstudier (med studieavgift) tilpasset dagens arbeidsmarked. Studiene gjennomføres på deltid, som betyr at du kan kombinere jobb og studier!