Etter- og videreutdanning

Bygg videre på den kompetansen du har, eller lær deg noe helt nytt. Våre etter- og videreutdanninger er alt fra korte kurs til masterprogram, som er tilpasset dagens arbeidsmarked. Du lærer ting du raskt kan omsette i praksis. De fleste av studiene gjennomføres på deltid og kan kombineres med jobb.

Du kan fortsatt søke opptak til flere videreutdanninger og deltidsstudier med oppstart høsten 2022. 

Gå til aktuelle studier

Derfor er videreutdanning lønnsomt for deg

Vurderer du å bytte jobb eller ønsker du å investere i en utdanning som kan gi deg utbytte i nåværende jobb? Vi gir deg de gode grunnene til å ta videreutdanning

Jobb ingen hindring - ta en mastergrad!

Elever i som holder på med gruppearbeid

Vi har flere masterprogram som kan kombineres med jobb ved at de tilbys på deltid og/eller er erfaringsbaserte. Du kan søke opptak til våre masterprogram fra 1. februar-1. mars med oppstart høsten 2022.

Etterutdanning

Etterutdanning (ikke studiepoengsgivende) tilbys som korte og effektive fagkurs, som gir oppdatering av aktuell kompetanse. Fagkurs kan bestilles i sin helhet av private og offentlige virksomheter.

 

Nasjonale tilskuddsordninger ved HiØ

Høgskolen i Østfold er med på de nasjonale satsninger om kompetanseutvikling i barnehager og skoler og lokale støttetjenester. Arbeidet foregår gjennom samarbeid med praksisfeltet i de tre tilskuddsordningene DekompRekomp og Kompetanseløftet i spesialpedagogikk og inkluderende praksis

Studenthistorier

  • tina-flobergseter-1980x1485 Fordypning i Konsekvenspedagogikk – gir en unik kompetanse ikke alle har!

    - Studiene i Konsekvenspedagogikk 1 og 2 har gitt meg gode verktøy for videre refleksjon hos meg selv, men også en større bevissthet på hvordan jeg møter andre mennesker i pedagogisk sammenheng, sier student Tina Flobergseter (30) fra Fredrikstad.

  • tonje-nordal-pedersen Fra Bergen til Halden for videreutdanning

    - Jeg drar alltid fornøyd hjem fra helgesamling, med den følelsen at jeg har lært noe nytt, sier deltidsstudent Tonje Nordal-Pedersen (34) fra Bergen.

  • Masterstudent Silje Solstad ved Høgskolen i Østfold Ble masterstudent etter oppmuntring fra egen arbeidsgiver

    Silje Solstad stortrives som sykepleier i Hvaler kommune. Når arbeidsgiveren lurte på om hun ønsket å ta en masterutdannelse grep hun muligheten. I dag kombinerer hun jobb og studier og er også klassetillitsvalgt på masterstudiet i klinisk sykepleie - avansert klinisk allmennsykepleie på Høgskolen i Østfold.